Minik Öğrenciler Geleceğe iz bıraktı

Şubat 22 ,2017



Manisa Doğa Koleji 3.Sınıf öğrencileri ‘Geleceğe Bıraktığım İz’ projesi kapsamında Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ i makamında ziyaret ederek yanında getirdikleri çam fidanlarını hediye ettiler.

Manisa’ da faaliyet gösteren Özel Doğa Koleji 3. Sınıf öğrencileri Sınıf Öğretmenleri Funda Öçmen ile birlikte ‘Geleceğe Bıraktığı İz’ projesi kapsamında Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ i makamında ziyaret ederek, yanında getirdikleri çam fidanlarını Başkan Çelik’ e hediye ettiler. Öğrenciler ile birlikte Hayat Bilgisi dersi kapsamında kim tarafından nasıl yönetiliyoruz konusu ve ‘Geleceğe Bıraktığı İz’ projesi kapsamında Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ i ziyaret ettiklerini ifade eden Sınıf Öğretmeni Funda Öçmen “Okulumuz bünyesinde başlattığımız ‘Geleceğe Bıraktığım İz’ adlı projemiz ile başlattığımız fidan dikme seferberliğimize Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’ i de dâhil etmek ve öğrencilerimizin kim tarafından nasıl yönetiliyoruz dersleri kapsamında bu ziyareti yapıyoruz. Öğrencilerimiz bugün değerli Belediye Başkanımıza getirdikleri çam fidanlarını ve kendilerinin yaptığı resimleri hediye edecekler ve Başkanımızda Belediyenin işleri ve Başkanlık hakkında bilgiler alacaklar” dedi.

“DOĞA’YI VE YEŞİLİ KORUMALIYIZ”

Okul genelinde yapılan ‘Geleceğe Bıraktığım İz’ adlı projenin çok önemli olduğu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik  “Böylesine anlamlı ve güzel bir proje için tüm öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Bizler ağaçlar ve doğa ile birlikte bu dünyada yaşıyoruz. Onları korumalı ve kollamalıyız. Dünya’nın dengesi bozulacak olursa bundan hepimiz zarar görürüz. Bu yüzden bu projeyi çok yararlı buluyorum. Bu duyarlılığınız tüm herkese örnek olsun” dedi. Öğrenciler ‘Geleceğe Bıraktığım İz’ projesi kapsamında yanında getirdikleri fidanları Başkan Çelik’ e hediye ettiler. Daha sonrasında Belediyenin çalışmaları ve Belediye Başkanının görevleri hakkında Başkan Çelik’ e soru soran öğrenciler, belediyecilik hakkında bilgi edindiler. Başkan Çelik ziyaretin ardından öğrencilere hikaye kitabı hediye etti.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45