Manisa'nın hayali gerçek oluyor

Mart 23 ,2017

Şehzadeler Belediyesinin önemli projelerinden biri olan Hobi Bahçeleri Projesi’nin temelleri 24 Mart Cuma (bugün) atılıyor. Hobi Bahçeleri projesinin Manisa halkının beklediği bir proje olduğunu ifade eden Şehzadeler belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, tüm Manisalıları 11.30’ Veziroğlu Mahallesinde yapılacak olan temel atma törenine davet etti.

Şehzadeler Belediyesi Hobi Bahçeleri Projesinden ilk kazma 24 Mart Cuma (Bugün) vuruluyor. Veziroğlu Mahallesinde 50 bin metrekare alanda yapılacak olan temel atma törenine tüm Manisalıları davet eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Seçim dönemi verdiğimiz sözlerimizi bir, bir yerine getirmeye devam ediyoruz. Hobi Bahçeleri projemiz’ de seçim dönemindeki projelerimiz arasında yer alan önemli ve halkımız arasında büyük bir heyecan yaratan projeydi. Projemiz ile ilgili tüm çalışmaları tamamlayarak projenin çizimlerini tamamladık. Ve 24 Mart Cuma günü saat 11.30’ da düzenlenecek olan görkemli bir törenle temellerini atacağız. 50 bin metrekare alana yapılacak olan Hobi Bahçeleri Projemizin içerisinde 318 adet Hobi Evi ve bu evlerin her birinin önünde toplamda 80 metrekarelik Hobi Bahçeleri olacak. Vatandaşlarımız bu bahçeler sayesinde şehir hayatının getirdiği stresten uzaklaşacak, toprakla uğraşarak zihinsel yorgunluklarını atacak ve sağlıklı bir ortamda kendi ürünlerini de yetiştirebilecekler. Aynı zamanda buraya gelen vatandaşlarımızın çocukları için büyük bir park alanında olacak bu sayede hem aileler hem de çocuklar rahatça vakit geçirebilecekler. 24 Mart Cuma (Bugün) saat 11.30’ da Veziroğlu Mahallemizde yapacağımız temel atma törenimize tüm halkımızın katılımını bekliyoruz” dedi.