Mahsur kalan aileyi Şehzadeler kurtardı

Ocak 13 ,2019

Şehzadeler Belediyesine bağlı ekipler, Manisa’da 3 gündür etkili olan sağanak yağış nedeni ile oluşan su baskınında Akpınar Mahallesinde evlerinde mahsur kalan 2 çocuklu bir aileyi, iş makinesiyle mahsur kaldıkları yerden kurtarılarak güvenli bir alana götürüldü.

Şehzadeler Belediyesine bağlı ekipler, 3 gündür yaşanan yoğun yağış nedeni ile teyakkuz halinde olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gece Kırtık Deresi ve DSİ Sulama kanallarının taşması sonucu sabah kadar görev başında olan ekipler, gün boyu bölgede çalışma yaparak önlem almayı sürdürdü. Bugün akşam saatlerinde yaşanan su baskını sonrasında Akpınar Mahallesinde evlerinde mahsur kalan 2 çocuklu bir ailenin imdadına yetişen Şehzadeler Belediyesi ekipleri, belediyeye ait iş makineleri ile aileyi mahsur kaldıkları yerden kurtararak güvenli bir alana götürdüler. Mahsur kaldıkları yerden Şehzadeler Belediyesi ekipleri tarafından sağlıklı bir şekilde kurtarılan 2 çocuklu aile, Belediye ekiplerine teşekkür ettiler.