Komisyon üyelerinde Şehzadeler Park'a tam not

Aralık 01 ,2018



Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Manisa’ya gelen TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi Ve Teknoloji Komisyon üyesi Milletvekilleri, Manisa ziyaretlerinin ikinci gününde Şehzadeler Belediyesi tarafından yapım çalışmaları devam eden, Şehzadeler Park projesinde incelemelerde bulundu.

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Manisa’ya iki günlük bir çalışma ziyareti düzenleyen Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi Ve Teknoloji Komisyonu üyeleri, Manisa ziyaretlerinin ikinci gününde, Şehzadeler Belediyesi tarafından Manisa’ya yapılan Şehzadeler Park projesinde incelemelerde bulundular.

Komisyon Başkanı Mustafa Elitaş ve komisyon üyelerine aynı zamanda komisyon üyesi olan Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, Manisa Valisi Ahmet Deniz, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Başkan Yardımcıları Bilal Demir, Ahmet Songüler ve belediye teknik ekipleri eşlik ettiler. Şehzadeler Park projesi alanında sırasıyla Miniaşehzadeler, Masal Park, Dioramik Mesir Müzesi ve Şehzade Figürleri alanını gezen Komisyon üyeleri, Dioramik Mesir Müzesinde mesirin tarihçesi hakkında ve müzeyle alakalı Başkan Çelik’ten bilgiler aldılar. Şehzadeler Park projesindeki tüm alanları gezen Komisyon üyesi Milletvekilleri yapılan tüm eserleri yakından inceleyerek teknik ekiplerden yapım aşamaları ile ilgili bilgi aldılar. Başkan Çelik Komisyon üyesi Milletvekillerine Mesir macunu ve çeşitli ürünlerin bulunduğu hediyeler takdim etti. Şehzadeler Park projesini beğenen Milletvekilleri, incelemelerin ardından, Manisa’da ki diğer programlarına katılmak üzere park alanından ayrıldılar.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45