Kırtık deresinde bahar temizliği

Nisan 13 ,2016

Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kışın yapan yağmurlar nedeni ile toprakla dolan kırtık deresinde temizleme çalışması başlattı. Şehzadeler Belediyesi olarak tüm mahallelerde hizmet etiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Vatandaşlarımızın daha rahat bir Şehzadeler’ de yaşaması için çalışıyoruz” dedi.

Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Kırtık deresinde temizlik çalışması başlattı. Kışın yağan yağmurlar ve vatandaşların çöplerini atması nedeni ile dolan Kırtık deresi yapılan çalışmayla temizlendi. Kırtık deresinin kışın yağan yağmurlar nedeni ile toprak ve çakılla dolduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “ Şehzadeler Belediyesi olarak geçtiğimiz yıl kırtık deresinde bir ıslah çalışması yaparak kötü görüntüleri ortadan kaldırmıştık. Kışın yağan yağmurlar ve vatandaşların atıklarını dereye atması neticesinde dere içerisinde bir birikme meydana gelmişti. Kırtık deresi bilindiği gibi kırtık mezarlığını içinden geçiyor ve oradan gelirken büyük toprak ve çakılı Nurlupınar mahallemizin içine kadar getiriyor. Bu nedenle de ıslah yaptığımız bölümlerde bir birikme meydana geliyor. Bu toprak yığınları mahallemizin içinde kötü bir görüntü oluşturuyordu.  Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz mahalle halkımızın talebi üzerine toprak ve çakıl biriken yerlerde temizleme çalışmalarını yaparak Nurlupınar mahallemizi oluşan kötü görüntüden kurtardılar. Şehzadeler Belediyemize bağlı ekiplerimiz vatandaşlarımızın daha rahat Şehzadeler’ de yaşaması için tüm mahallelerimizde çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.