Kiraz Belediyesinden Başkan Çelik' e ziyaret

Ekim 11 ,2018

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, İzmir, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar’ı makamında ağırladı. Kiraz Belediyesinin çalışmalarını takip ettiğini ifade eden Başkan Çelik, Başkan Özçınar’ın ilçeyi büyük bir aileye dönüştürdüğünü belirtti.

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e makamında ziyarette bulundu. Yaptığı ziyaret nedeni ile Kiraz Belediye Başkanı Özçınar’a teşekkür eden, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Bu nazik ziyaretleri nedeni ile İzmir’in en şirin ilçelerinden olan Kiraz ilçe Belediye Başkanımız Saliha Özçınar hanımefendiye çok teşekkür ediyorum. Bu ziyaretleri esnasında değerli Belediye Başkanımız ile Kiraz ve Şehzadeler’de yapılan hizmetler ve projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Değerli Belediye Başkanımız Kiraz ilçesinde güzel hizmetlere imza atıyor. Bizde kendisini yakından takip ediyor ve projelerini görüyoruz. Yaptığı hizmetlerle Kiraz halkını büyük bir aile dönüştürdü. Halkla iç içe, şirin bir ilçe nasıl yönetilir, bunun en iyi örneğini sergiliyor. AK Parti Belediyeciliğinin ne anlama geldiğini, Kiraz halkı ve İzmirli vatandaşlarımız bu vesile ile görmüş oluyor. Hizmetleri ve başarıları nedeni ile değerli Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum” dedi.

“BİRBİRİMİZİN PROJELERİNDEN ÖRNEK ALMALIYIZ”

Uzun zamandır Şehzadeler Belediyesinin yaptığı çalışmaları takip ettiğini ifade eden Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar “Bu nazik ve güler yüzlü ev sahiplikleri nedeni ile Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik ve tüm belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Şehzadeler Belediyesi uzun zamandır takip edip, örnek aldığımız belediyelerden bir tanesidir. Bu noktada olumlu bir düşünceye sahibim. Bizler belediyeler olarak, hem birbirimize rakip, hem de projelerinden örnek alması gerektiğini düşünen bir Belediye Başkanıyım. Bu noktada Şehzadeler Belediyesinin hizmetleri ve Belediye Başkanımız bizim örnek aldığımız bir başkanımız. Uzun zamandır çalışmalar ve projelerini yakından takip ettiğimiz Belediye Başkanımız ile tanışmak ve projeler noktasında fikir alışverişinde bulunmak için bugün kendisine bir ziyarette bulunduk” dedi.

Başkan Çelik, misafir Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar’a mesir macunu ve el işleme tablo hediye etti.