Kaya 'Şehzadelerin başarılarını yakından takip ediyoruz'

Mart 20 ,2018



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, bir dizi toplantıya katılmak üzere Manisa’ ya gelen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ve beraberinde ki heyeti makamında ağırladı.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, bir ziyaretlerde ve teşkilat toplantılarında bulunmak üzere Manisa’ ya gelen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, başkan yardımcıları Salih Koca ve Mehmet Geldi’yi makamında ağırladı. Şehzadeler Belediyesi ziyareti esnasında Genel Başkan Yardımcısı Kaya’ya, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur ve AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli’de eşlik etti.

AK Partili belediyelerin hizmet noktasında birbirleri ile yarışır hale geldiğini ifade eden Başkan Çelik “AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Erol Kaya ve yardımcılarını bugün Belediyemizde ağırlıyoruz. Değerli Genel Başkan Yardımcımızı Fatih’in şehri, Kanuni’nin şehri Şehzadeler’de ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum.  Bizim Belediyelerimizde ki başarılarımızda şüphesiz ki Genel Merkezimizin, Genel Başkan Yardımcımızın büyük katkı ve destekleri var. Genel Merkezimizin yönlendirme ve destekleri ile AK Partili Belediyeler Türkiye’de hizmet etme noktasında birbirleriyle yarışır noktaya geldiler. Bugünde geçmişte üç dönem üst üste Belediye Başkanlığı yapmış olan ve bizlerin dertlerini anlama noktasında en iyi bilen değerli Genel Başkan Yardımcımızı burada misafir ediyor olmak bizler açısından ayrıca bir mutluluktur” dedi.

“ŞEHZADELERİN BAŞARILARINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ”

Belediye Başkanlarının tevazu sahibi olmaları gerektiğini ifade eden AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya “Teşkilatlarımız ile bir araya gelmek için Manisa’ da bir takım ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bu nokta da Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’i de makamında ziyaret ettik. Manisa’nın bizim için hem Türk Siyaset Tarihinde hem de Devlet Adamlığı Tarihinde büyük bir öneme sahip. Bu yeni kurulan ilçemizde Belediye Başkanımız ziyaret etmemizde ki en önemli sebeplerden bir tanesi, bizim nezdimizde eser yapmak elbette önemlidir. Ancak gönüllere girmek, tevazu sahibi olmak ve bu tevazuu korumak çok daha önemlidir. Bir gün hepimiz bulunduğumuz makamlarda gelip geçeceğiz. Ancak bu Milletin gönlünde iz bırakarak geçebilmek ve bu görevleri bizlerden daha ehil insanlara devrede bilmek çok önemlidir. Ömer Faruk Çelik Başkanımızı bu anlamda önemsiyoruz. Şehzadeler’de ki başarılarını da takip ediyoruz. Ben inanıyorum ki Şehzadeler halkı bu başarılara 2019 seçimlerinde çok daha güçlü bir şekilde sahip çıkacaktır. Tüm teşkilatımız ile sivil toplum kuruluşları ve halkımız ile birlikte 2019’ da çok daha büyük bir başarı elde edecektir.  Genel Merkez olarak Belediye Başkanımızdan bu başarıyı da beklediğimizi ifade etmek istiyorum. Rabbim başarılarının devam etmesini nasip etsin inşallah” dedi.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45