Karaoğlanlı yeni park alanına kavuşuyor

Eylül 24 ,2016

Şehzadeler Belediyesi Karaoğlanlı Mahallesine yepyeni bir sosyal donatı alanı kazandırıyor. Karaoğlanlı Mahallesinde atıl durumda bulunan boş arazide çalışma başlatan Şehzadeler Belediyesi, yürüyüş yolları, çocuk oyun parkı ve fitness grupları yaprak atıl durumdaki araziyi halkın kullanımına kazandırıyor.

Karaoğlanlı Mahallesinde bulunan atıl arazide çalışma başlatan Şehzadeler Belediyesi 2 bin m²’ lik alana park alanı yapıyor. Uzun yıllar atıl durumda bulunan araziyi halkın kullanımına açacaklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Karaoğlanlı Mahallemizde mülkiyeti belediyemize ait olan atıl durumdaki boş arazide yeni bir park alanı yapmak için çalışma başlattık. Yaklaşık 2 bin m² olan arazide Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizin yapacağı çalışma ile 20 metre yürüyüş yolu, 50 adet çeşitli türde ağaç, 250 adet çeşitli türde çalı, 250 adet çiçek, 1500 metre hazır çim, Çocuk oyun gurubu, Fitness aletleri, oturma bankları, kamelyalar ve otomatik sulama sistemi yaparak Karaoğlanlı Mahallemize yepyeni bir sosyal donatı alanı kazandırmış olacağız. Özellikle yazın sıcak havalarda Karaoğlanlı Mahallemizde oturan vatandaşlarımız çocukları ile birlikte bu parka gelerek güzel vakit geçirecekler. Şehzadeler Belediyesi olarak tüm mahallelerimizde çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu güzel park alanımız Karaoğlanlı Mahalle halkımıza hayırlı olsun. Karaoğlanlı Mahallemize yapılan bu yeni parkın yapımında emeği geçen tüm mesai arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.