Karaağaçlı Bilgi Evi açılıyor

Eylül 08 ,2015

Şehzadeler Belediyesi Bilgi Evi hizmete açılıyor. Karaağaçlı ’da yapım çalışmaları tamamlanan Şehzadeler Belediyesi Karaağaçlı Bilgi Evi öğrenci kayıtlarını almaya başladı. 6 ana branşta 30’un üzerinde kurs açılabileceğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkan Ömer Faruk Çelik, aynı anda 120 kursiyerin eğitim alabileceğini belirtti.

Sosyal Belediyecilik alanında her türlü hizmeti halkla buluşturan Şehzadeler Belediyesi, en son hizmeti olan Şehzadeler Belediyesi Bilgi Evi’ni hizmete sunuyor. Karaağaçlı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Şehzadeler Belediyesi Karaağaçlı Bilgi Evi’nde açılacak kurslar için kayıtların başladığını belirten Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Şehzadeler Belediyesi olarak her zaman belirttiğimiz gibi insan odaklı bir hizmet anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu konuda Karaağaçlı Mahallemizde yapımını tamamlamış olduğumuz Şehzadeler Belediyesi Karaağaçlı Bilgi Evi’ni halkımızın hizmetine sunuyoruz. 13 Eylül tarihine kadar isteyen vatandaşlarımız okul dersleri, Sanat etkinlikleri, müzik etkinlikleri, sosyal etkinlikler, akıl oyunları ve mesleki kurslar banışlarındaki kurslar için başvurularını Şehzadeler Belediyesi Beyaz Masa’dan yapabilecekler. Bu 6 ana branş altında 30’dan fazla kursla hizmet verecek olan Şehzadeler Belediyesi Bilgi Evimize 7 ila 60 yaş arasında ki isteyen herkes başvuru yapa bilecektir. 7 dersliği bulunan Şehzadeler Belediyesi Bilgi Evinde aynı anda 120 kursiyer eğitim alabilecektir. Bu yeni hizmetimizin tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 7 Eylül Pazartesi günü başlayan kurs kayıtlarının 13 Eylül tarihine kadar devam edeceğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, kayıt yaptırmak isteyenlerin Beyaz Masa’ya müracaat etmeleri gerektiğini belirtti.