Kapaklıkaya Konferansı salonlara sığmadı

Aralık 14 ,2018



Şehzadeler Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Mutlu Aile, Mutlu Çocuk’ konulu konferans Manisalı vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Civar illerden de gelen vatandaşların Kültür Sitesi Lale Salonunu doldurmasıyla birlikte birçok vatandaş Eğitimci – Yazar Alişan Kapaklıkaya’nın konuşmacı olduğu konferansı sonuna kadar ayakta dinlemek zorunda kaldı.

Şehzadeler Belediyesinin Kültür Sitesi Lale Salonunda düzenlediği, konuşmacı olarak tüm Türkiye’de tanınmış olan Eğitimci – Yazar Alişan Kapaklıkaya’nın katıldığı ‘Mutlu Aile, Mutlu Çocuk’ konferansı, Manisalılar tarafından yoğun ilgi gördü. Manisa’nın yanı sıra çevre illerden de gelen vatandaşların salonu doldurması ile birlikte, Manisa’nın en büyük salonu olan Lale Salonu tıklım, tıklım doldu. Yaklaşık 3 saat süren konferansı izlemeye gelen vatandaşlar konferansı sonuna kadar büyük bir ilgiyle dinlediler. Kapaklıkaya’nın zaman zaman kendi hayatından anlattığı hikâyeler, salonda bulunanlara duygu dolu anlar yaşatırken, bazı vatandaşlar gözyaşlarına hâkim olamadı.

Manisalıların ve çevre illerden gelen vatandaşların ‘Mutlu Aile, Mutlu Çocuk’ konulu konferansa yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile ortaklaşa düzenlediğimiz, Eğitimci - Yazar Alişan Kapaklıkaya’nın konuşmacı olduğu ‘Mutlu Aile, Mutlu Çocuk’ konulu konferansımıza hoş geldiniz. Bu akşam bizleri ziyadesi ile mutlu eden, beklentilerinde üzerinde yoğun bir katılım söz konusu oldu. Salonda oturacak yerin dışında göründüğü gibi ayakta bekleyen ve sahne kenarlarını doldurmuş olan vatandaşlarımız var. Havaların biraz soğuk olması nedeni ile vatandaşlarımız acaba ilgi gösterir mi? Diye zaman zaman tereddüt yaşamıştık. Ancak söz konusu ailemiz olunca, çocuklarımız olunca, söz konusu yüreklerimize dokunabilen Alişan Kapaklıkaya olunca Manisa’nın en büyük salonu doldu taştı. Gördüğümüz kadarıyla salonun dolu olması nedeni ile içeriye giremeyen vatandaşlarımız var. Bunun telafisi için en kısa zamanda Alişan hocamızı yeniden Manisa’ya davet ederek bir program daha düzenleyelim inşallah. Tekrardan böylesine yoğun katılım gösteren tüm hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konferansın sonunda Başkan Çelik, Kapaklıkaya’ya Manisa Mesir Macunu ve çeşitli ürünlerden oluşan sepet ve çiçek takdiminde bulunurken, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş’te Başkan Çelik’e eğitime vermiş olduğu destekler nedeni ile bir plaket takdiminde bulundu.

Kültür Sitesi Lale Salonunda düzenlenen ‘Mutlu Aile, Mutlu Çocuk’ konulu konferansa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in yanı sıra Şehzadeler ilçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Emin Çipiloğlu, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcıları Bilal Demir, Ahmet Songüler, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkan Vekili Mustafa Ali Çimbil ve çok sayıda vatandaş katıldı.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45