Kağan Şehzadelerle Güzelleşecek

Ekim 22 ,2015

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Kağan mahallesinde yapılan çalışmalarda incelemelerde bulundu. Kağan mahallesinde yeni bir meydan kazandıracaklarını ifade eden Başkan Çelik çalışmaların tamamlanmasıyla Kağan mahallesinde toplamda 2750 metrekare civarında bir parke taşı döşeme işinin yapılacağını kaydetti.

Köylerden mahalleye dönüşen merkezlerde hummalı bir çalışma başlatan Şehzadeler Belediyesi Kağan mahallesine yeni bir meydan kazandırmak için çalışma başlattı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında teknik personelden bilgiler aldı. Çalışmaların tamamlanmasıyla Kağan mahallesine güzel bir meydan kazandırılacağını ifade eden Başkan Çelik “Bu gün Kağan mahallemizde yapılan çalışmaları yerinde inceliyoruz. Kağan mahallemizde bir meydan düzenlemesi yapıyoruz. Yine parke taşı ihtiyacı olan sokaklarımızda parke taşı döşemesi yapıyoruz. Mahallemizde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah birkaç hafta içerisinde bütün çalışmalarımız tamamlanmış olacak. Yapılacak bu çalışmayla da Kağan mahallemiz daha da güzelleşmiş olacak. Meydan düzenlemesi ve parke taşı döşemesi işlerini yapan tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bunun yanı sıra diğer ihtiyaç duyulan mahallelerimizde de çalışmalarımız devam edecek. Kağan mahallemizde çalışmamız tamamlandığında toplamda 2750 metrekare civarı parke taşı ve 770 metre bordür taşı döşemesi yapılmış olacak. Çalışmalarımız tüm hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.