Kadir Gecesi binlerce Manisalıyı yine buluşturdu

Haziran 01 ,2019

Şehzadeler Belediyesi, Kadir Gecesi nedeni ile Hatuniye Camii’nde sahur vaktine kadar düzenlenen Kadir gecesi programında açtığı stantlarda vatandaşlara ikramlar dağıttı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de, Hatuniye Camii’nde düzenlenen programa katılarak, Kadir gecesi programına katılan vatandaşlara ikram dağıtarak vatandaşlarla sohbet etti.

Mübarek Kadir Gecesi, Şehzadeler İlçesi’nde Hatuniye Camisinde düzenlenen programla dolu dolu geçti. Şehzadeler İlçe Müftülüğü, Hatuniye Camii’nde düzenlediği Kadir Gecesi programları ile Manisalıları bir araya getirdi. Şehzadeler Belediyesi, cami bahçesinde açtığı stantlarda limonata, bulgur pilavı, ve helva ikramında bulunarak, vatandaşların rahat bir gece geçirmesini sağladı. Hatuniye Camiinde düzenlenen programlara AK Parti Manisa Milletvekili Tamer AKKAL, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu ve binlerce vatandaş katıldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde kılınan tespih namazına da katılım yoğun oldu. Teravih namazının ardından Hatuniye Camii’nde vatandaşlarla bir araya gelen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, vatandaşlarla sohbet etti.  Manisalı vatandaşlarla birlikte Kadir Gecesi’ni Hatuniye Camii’nde geçirdiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Bu mübarek gecede vatandaşlarımızla bir arada olmak için bu geceyi Hatuniye Camii’nde geçirelim istedik. Şehzadeler Belediyesi olarak cami çevresinde stantlar kurarak, onların rahat bir şekilde ibadetlerini yapmaları için gayret gösterdik. Her standımızda farklı ikramlarımız vardı. Vatandaşlarımızın bundan çok memnun kaldığını gördük. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizleri de mutlu etti” dedi.