Kadın Spor Merkezi'nin başvuruları başladı

Ekim 06 ,2015

Şehzadeler Belediyesi Kadın Spor Merkezi başvuruları başladı. Aynı anda 50 kadına hizmet verecek spor merkezinin başvuruları Beyaz Masa birimine yapılacak. Her fırsatta kadınlara pozitif ayrımcılık yaptıklarını belirten Başkan Çelik, “Spor merkezinin kadınlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Şehzadeler Belediye Kadın Spor Merkezi’nde çalışmalar sona geldi. 2. Anafartalar Mahallesi Gazi Osmanpaşa Caddesi üzerinde, yaklaşık 330 m2 bir alana kurulan spor merkezi, spor yapmak isteyen kadınları bekliyor. 12 Ekim Pazartesi günü başlayacak olan kursların başvuruları Beyaz Masa birimine yapılacak. Şehzadeler Belediyesi olarak kadınlara, spora ve sporcuya önem verdiklerini belirten Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Şehzadeler Belediyesi olarak kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Seçim döneminde vermiş olduğumuz bir sözümüzdü. Bu spor merkezimizin açılması ile bir vaadimizi de yerine getirmiş olacağız. Aynı anda 50 kadına hizmet verecek olan spor merkezimizde, yılsonuna kadar 500 kadını sporla buluşturmayı planlıyoruz. 2 kattan oluşan spor merkezimizin alt katında 4 koşu bandı, 5 bisiklet ve çeşitli kondisyon ve kardio aletleri yer almaktadır. Üst katında ise, plates, aerobik ve step bulunmaktadır. Spor merkezimize başvuruda bulunmak isteyen kadınlarımız, Beyaz Masa’ya müracaat edebilirler. Kadın Spor Merkezi’nin kurulmasında emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kadınlarımıza hayırlısı olsun” dedi.