Kadın Spor Merkezi için geri sayım başladı

Ağustos 05 ,2015

Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, Şehzadeler Belediyesi Kadın Spor Merkezi çalışmalarını yerinde inceledi. Songüler, hazırlıkların devam ettiğini belirterek merkezin en kısa sürede hayata geçirileceğini kaydetti.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisalı bayanlara verdiği sözü tuttu. Şehzadeler Belediyesi Kadın Spor Merkezi’nin hayata geçirilmesi için çalışmalar başladı. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Songüler, “Şehzadeler Belediyesi olarak kadınlarımıza, spora ve sporcuya ayrı bir önem veriyoruz.  Bu önemi yaptığımız çalışmalarla ortaya koyduğumuza inanıyorum. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediğimiz Haydi Kadınlar Spora Projesi bayanlarımız tarafından büyük ilgi gördü. Değişik yaş gruplarından gelen ev hanımlarımıza plates, aerobik ve yüzme kursu eğitimi verdik. Başkanımız, bayanlarımızın yoğun ilgisi nedeniyle kadınlara özel spor merkezi yapacağına söz vermişti. Şimdi de söz verdiğimiz gibi spor merkezimizi hayata geçiriyoruz. 2. Anafartalar Mahallesi Gazi Osmanpaşa Caddesi üzerinde, yaklaşık 330 m2 bir alanı bayanlarımızın spor yapabileceği bir hale getiriyoruz.  Normal bir spor merkezinde ne varsa bu merkezde de olacak. Antrenörler eşliğinde plates eğitimi verilecek. Hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Kadın spor merkezimizi en kısa sürede faaliyete geçireceğiz” dedi.