KAZANAN MANİSA OLACAK

Mart 04 ,2019

Şehzadeler Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Ömer Faruk Çelik, seçim çalışmaları kapsamında hafta sonu dört mahalleyi ziyaret ederek,  vatandaşlardan destek istedi.

Hafta sonu yoğun bir program ile çalışmalarına devam eden Şehzadeler Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Ömer Faruk Çelik, Şehzadelere bağlı Ayvacık, Sancaklıuzunçınar, Sancaklıkayadibi ve Sancaklıçeşmebaşı Mahallelerinde vatandaşlar ile bir araya geldi.  Gittiği mahallelerde yoğun bir ilgi ile karşılaşan Başkan Çelik, vatandaşlar ile tek tek selamlaştı, onların talep ve isteklerini dinledi.

MAHALLELERE GÖNÜL RAHATLIĞIYLA GİDİYORUZ

Şehzadeler Belediyesi’nin geride bıraktığı beş yıllık hizmet döneminde yaptığı çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi veren Başkan Çelik, ilçenin 67 mahallesine kesintisiz ve eşit hizmet etmenin gururu ve mutluluğunu yaşadıklarını; bu nedenle de mahalle ziyaretlerine kendi evlerine gider gibi, akrabalarını ziyarete gider gibi gönül rahatlığıyla gittiklerini ifade etti.

CUMHUR İTTİFAKI’YLA KAZANAN MANİSA OLACAK

Son dönemde Türkiye’ye karşı küresel saldırıların artması karşısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bir araya gelerek, güç birliği yaptığını hatırlatan Başkan Çelik sözlerini şöyle sürdürdü; “Küresel güçlere karşı daha sağlam durabilmek adına yapılan bu güç birliğinin neticesinde, Manisa’da da seçimlere Cumhur İttifakı adayları olarak katılıyoruz. Bu noktada da Manisa Büyükşehir Belediyesi Adayımız sayın Cengiz Ergün’e ve uygun görürseniz Şehzadelerde şahsıma desteklerinizi istiyoruz. Birbirinden değerli meclis üyesi adaylarımız var. Bundan sonra daha da güçlü olacağız. Çünkü büyükşehir belediyesi ile tek yumruk olduk. Büyükşehir belediyesinden daha fazla destek ve yardım alacağız. Büyükşehir belediyesi de hükümetten daha fazla yardım ve destek alacak. Bu güç birliği neticesinde kazanan da mahallelerimiz, Şehzadeler ve Manisa olacak.”  Ziyaretleri sırasında Başkan Çelik’e AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten ve belediye meclis üyesi adayları eşlik etti.