KARAAĞAÇLI, CUMHUR İTTİFAKI ŞEHZADELER ADAYLARINI BAĞRINA BASTI

Mart 02 ,2019



Seçim çalışmaları kapsamında Şehzadelere bağlı Karaağaçlı Mahallesi’nde vatandaşlara hitap eden Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Beş yıl önce bir söz vermiştik. Demiştik ki; nasip olur da biz seçilirsek siyasi yelpazenin en sağından en soluna kadar herkes diyecek ki “Şehzadeler Belediyesi benim belediyem, bu başkan da benim başkanım.” Biz Şehzadelerde bunu başardık. Bugün eksiden başlayan bir belediyenin yazmış olduğu hizmet destanlarının rahatlığıyla mahallelerdeyiz, sokaktayız, çarşıdayız pazardayız. Bugün kentimizde yaşayan herkesi birinci sınıf vatandaş kabul etmemizin rahatlığıyla insanlar bizi bağırlarına basıyor.” diye konuştu. 

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için çalışmalarına devam eden Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in bu sefer ki durağı Şehzadelere bağlı Karaağaçlı Mahallesi oldu. Coşkulu bir kalabalığın ev sahipliği yaptığı Karaağaçlı’da Başkan Çelik’e ziyareti sırasında Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Güzgülü, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, MHP Şehzadeler İlçe Başkanvekili Mustafa Zeybek, Şehzadeler Belediyesi Meclis Üyesi Adayları ile partililer eşlik etti. Karaağaçlı’ da önce mahalle sakinlerini kahve ve iş yerlerinde ziyaret edip, selamlayarak temaslarına başlayan Başkan Çelik, daha sonra köy kahvesinde vatandaşlara hitap etti.

 CUMHUR İTTİFAKI BU ÜLKENİN SİGORTASIDIR

Etkinliğin açılış konuşmasını MHP Şehzadeler İlçe Başkanvekili Mustafa Zeybek yaptı. Zeybek konuşmasında Cumhur İttifakı’nın önemine değindi. Zeybek “Cumhur İttifakı; içerideki mihrakların ve dışarıdaki emperyalistlerin ülkemiz üzerine kurdukları planların engellenmesi adına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli’nin sırt sırta, omuz omuza vererek bu planları bozmak adına kurdukları birlikteliğin adıdır.” diye konuştu.  Daha sonra konuşan AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu da Cumhur İttifakı’nın önemini “Cumhur İttifakı bizim için önemli. Bir takım dış mihraklar ve onların uzantıları tarafından ülkemize ciddi anlamda saldırılar var. Bunlar 17-25 Aralık’ta yapıldı, Gezi olaylarında yapıldı. Acımasızca yapılan 15 Temmuz darbesi ile de zirveye ulaştı. Dolara yapılan müdahaleler ile ülkemizin ekonomisinin üzerinde krizler oluşturulmaya çalışılıyor. Bu zor zamanlarda Cumhur İttifakı bu ülkenin sigortası durumundadır. Önümüzdeki süreçte bu ittifakın önemi çok net bir şekilde anlaşılacaktır.” sözleriyle anlattı. Yapılan istişare ve değerlendirmeler sonucunda Cumhur İttifakı’nın Manisa’daki adaylarının belirlendiğine değinen Çipiloğlu şöyle devam etti; “Şehzadeler Belediyesi’nde Adayımız Ömer Faruk Çelik’e, Büyükşehir’de Cumhur İttifakı Adayımız Cengiz Ergün’e sizlerden destek bekliyoruz. Karaağaçlı bizi bugüne kadar hep destekledi bu seçimde de bizi destekleyeceğine inanıyoruz. Şehzadeler Belediyesi önümüzdeki dönem büyükşehir belediyesi ile birlikte el ele vererek Karaağaç’ımıza daha büyük hizmetler yapacaktır. Biz buna inanıyoruz. Şehzadeler Belediyesi inanıyoruz ki tüm ülkemiz belediyeleri içinde, örnek olacak hizmetleriyle, zirvede olacak.”  Daha sonra söz alarak vatandaşlara hitap eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Güzgülü de Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde ve Karaçalı’da yaptığı hizmetler hakkında bilgi verdi.

ŞEHZADELERE KALAN BORÇ GELEN PARADAN FAZLA

Beş yıl önce Şehzadeler Belediyesi’nin kurucu belediye başkanı olarak seçildiğinde Türkiye’de eşi benzeri olmayan bir durumla karşılaştıklarını hatırlatarak, sözlerine başlayan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik o süreçte yaşadıkları zorlukları şöyle aktardı; “Seçildik bir de baktık ki; gidecek bir yer yok, belediye binası yok, araç yok, gereç yok… Kağıt yok, bilgisayar yok, kalem yok. Hiçbir şey yok. Kapanan belde belediyelerinden kalan 6 milyon TL borç ve sadece bir defaya mahsus gelen 4 milyon TL bir para var. Belediye kurulması için gelen para borçlara bile yetmiyordu. Ama hamdolsun bir şikâyet etmedik, çok çalıştık, güler yüzlü, çalışkan, şeffaf bir belediye kurduk. 67 mahallemize kesintisiz belediyecilik hizmetlerini götürdük. Ve biz bu şehre, Şehzadelere birçok ilki gerçekleştirerek sayısız eserler kazandırdık.”

EKSİDEN BAŞLAYAN BELEDİYE HİZMET DESTANLARI YAZDI

Şehzadeler Belediyesi’nin beş yılda doğumdan ölüme kadar insanı ilgilendiren her alanda projeleri, hizmetleri ve çalışmaları ile Manisa’da ilklerin belediyesi olduğunu kaydeden Başkan Çelik, daha sonra ilçe geneli ve Karaağaçlı’ ya yapılan hizmetleri anlattı.  Başkan Çelik sözlerini şöyle sürdürdü; Beş yıl önce bir söz vermiştik. Demiştik ki nasip olur da biz seçilirsek siyasi yelpazenin en sağından en soluna kadar herkes diyecek ki; “Şehzadeler Belediyesi benim belediyem, bu başkan da benim başkanım.” Biz Şehzadelerde bunu başardık.  Bunun şahidi sizsiniz, bunun şahidi halkımız, bunun şahidi Allah’ımızdır. Bana oy verdi vermedi ayrımı yapmadık. Hizmetlerimizi mahallere götürürken bizim partililer mi çok diğer partililer mi demedik. Birisi bizi düğününe davet etiğinde bize oy veren mi vermeyen mi ayrımı yapmadık, müsaitsek gittik sevincini paylaştık.  Bir cenaze bir hüzün varsa aynı şekilde koştuk gittik acısına ortak olmaya çalıştık. Bunu bütün samimiyetimizle yaptık. Kapımız da gönlümüz de hizmetlerimiz de Şehzadelerde yaşayan 170 bin kişiye açık oldu. İşte bugün bunun rahatlığı ile bir kampanya yürütüyoruz. İşte bugün eksiden başlayan bir belediyenin yazmış olduğu hizmet destanlarının rahatlığıyla mahallelerdeyiz, sokaktayız, çarşıdayız pazardayız. Bugün kentimizde yaşayan herkesi birinci sınıf vatandaş kabul etmemizin rahatlığıyla insanlar bizi bağırlarına basıyor.”  

FARKLI GÖRÜŞTE OLANLAR BİLE MEMNUN

Kendisinin Cumhur İttifakı Adayı olduğunu ancak bugün kendisine destek verenlerin sadece Cumhur İttifakı’nın tarafları olan AK Parti ve MHP seçmenlerinin olmadığını dile getiren Başkan Çelik “Farklı siyasi partilere gönül verenler de beni durdurup diyorlar ki; başkanım geçen seçim sana oy vermedik, sizin partiden değiliz, hatta siyasi olarak başka görüşteyiz. Ancak siz bize beş yıl içinde hiç öteki muamelesi yapmadınız. İyi günde kötü günde bizimle birlikte oldunuz.  Hizmet ettiniz, mütevazi oldunuz, bizi dışlamadınız. Bize tepeden bakmadınız bugün de biz size sahip çıkacağız. Allah’a hamd ediyorum. Bizim gönlümüzde herkese yetecek kadar sevgi var. Biz Hz. Ali’nin “Öyle yaşa ki öldüğünde düşmanların bile ağlasın” diyen sözünü kendisine felsefe kabul etmiş insanlarız. Biz dürüst çalıştık. Bugün buraya başımızı önümüze eğdirecek, yüzümüzü kızartacak bir yanlışın içerisine girmemiş olmanın rahatlığı huzuru ve onuru ile gelebiliyoruz. Kendi işimize göstermediğimiz hassasiyeti kamunun kaynaklarını kullanırken gösterdik. O yüzden de bugün gönül rahatlığı ile sizlerin karşısındayız, desteğinizi istiyoruz. Yaptıklarımızı anlatıyor yapacaklarımızı paylaşıyoruz.” diye konuştu.

BU BİRLİKTELİKLE MANİSA KAZANACAK

Cumhur İttifakı sayesinde Şehzadelerin daha fazla hizmet alacağını kaydeden Başkan Çelik “Cumhur İttifakı’nın Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün. Bütün kalbimizle yüreğimizle kendisini destekliyor ve oy istiyoruz. Mehmet Güzgülü şimdi büyükşehirde başkanvekilliği yapıyor. Cengiz Ergün’ün danışmanı, daha önce Yunus Emre’deydi şimdi bizim belediye meclisi listemizde.  Bu ne demek Şehzadelere yapacağımız hizmetlerde artık elimiz daha da güçlü demek. Bundan sonra tüm mahallelerimiz daha fazla yatırım alacak hizmet alacak. Bir yandan Şehzadeler olarak biz öte yandan büyükşehir.  Bu birliktelikle Manisa kazanacak. Büyükşehir bakanlıklardan hükümetlerden destek alacak biz büyükşehirden destek alacağız. Nasıl ki 15 Temmuz’da iki liderin çağrısı ile AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partililer meydanlara çıkarak ülkeyi hainlerden kurtardıysa Manisa’da da bu iki partinin kadroları hizmet destanları yazacaktır. Rabbim bizi mahcup etmesin, bizi şaşırtmasın, şımartmasın doğru istikametten ayırmasın.”   

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45