İş-Kur'dan Şehzadeler' e İşçi Desteği

Ekim 21 ,2015



Şehzadeler Belediyesine İŞ Kur’dan yeni personel desteği. Toplum Yararına Destek Projesi kapsamında 75 vatandaş, sigortası ve maaşları İŞ-KUR tarafından ödenmek koşuluyla 1 yıl boyunca belediyenin fen ve park bahçe işlerinde istihdam edilecek.

2015 yılı başında İŞ- Kur ile imzalanan protokol gereği 130 işçiyi Belediye’ de çalıştıran Şehzadeler Belediyesi 2016 yılı için 75 işçi için İş- Kur ile yeniden protokol imzaladı. Toplum Yararına Destek Projesi (TYP) kapsamında Şehzadeler Belediye Başkan vekili Akif Özer ile Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Salim Eroğlu arasında işbirliği protokolü imzalandı. İş-Kur binasında gerçekleştirilen imza törenine Şehzadeler Belediye Başkan vekili Akif Özer, İnsan Kaynakları Müdürü Osman Uzun ve Zabıta Müdürü İsmail Çiftçi katıldı. İŞ-KUR Müdürü Eroğlu Toplum Yararına Destek projesi kapsamında 2016 yılı içerisinde 75 vatandaşın Şehzadeler Belediyesi’nde istihdam edileceğini ifade etti.

75 Vatandaş Şehzadeler ‘de Çalıştırılacak

Şehzadeler Belediye Başkan vekili Akif Özer “Bugün Şehzadeler şehrimiz için çok hayırlı imzalar attık. Toplum Yararına Destek Projesi kapsamında 75 vatandaşımızı, sigortası ve maaşları İŞKUR tarafından ödenmek koşuluyla 1 yıl boyunca istihdam edeceğiz. Bu kapsamda çalışacak olan arkadaşlarımız gerek fen işlerimizin gerek park bahçe müdürlüklerimizin yoğun çalışmaları var, bu nedenle buralarda görevlendirilecekler. Bu yoğun çalışmalarda hükümetimizin de destekleri ile 75 hemşerimiz 2016 yılının sonuna kadar Şehzadeler halkının hizmetinde çalışacaklar. Bu noktada desteklerinizi esirgemeyen çok değerli Manisa milletvekillerimize, bakanımıza, hükümetimize, değerli il müdürümüze yürekten teşekkür ediyorum” dedi. 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45