Hamzabeyli'den Başkan Çelik'e coşkulu karşılama

Şubat 28 ,2019



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Hamzabeyli Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek, Şehzadelere 5 yıl daha hizmet etmek için destek istedi. 

31 Mart seçimleri çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Cumhur ittifakı AK Parti Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Hamzabeyli Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Hamzabeyli’de yaşayan vatandaşlar, Başkan Çelik’i coşkulu bir kalabalıkla karşılayarak sevgi gösterilerinde bulundular. Hamzabeyli Mahalle ziyareti esnasında Başkan Çelik’e AK Parti Şehzadeler İlçe başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, MHP İlçe başkanı Şener Özten, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Güzgülü ve partililer eşlik ettiler.

“CUMHUR İTTİFAKI, TÜRKİYE ÜZERİNDEKİ OYUNLARI BOZMUŞTUR”

Türkiye üzerinde oynanan oyunların Cumhur ittifakı ile bozulduğunu ifade eden AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet emin Çipiloğlu “Önümüzde 31 Mart yerel seçimleri sürecini yaşayacağız. Bizi 2023 yılına kadar yönetecek olan yerel yöneticilerimizi seçeceğiz. Bu seçimlerin ayrı bir önemi daha var. Türkiye’mize dış mihraklardan ve onların iç uzantıları tarafından çeşitli saldırılar oluyor. Ülkemizi bir kaos ortamına sürüklemek istiyorlar. Ancak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin ülke menfaatleri için kurmuş olduğu Cumhur ittifakı ile bu saldırıların üstesinden hep birlikte geleceğiz. Cumhur ittifakımız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün ve Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’e desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

“TÜRKİYE’DEN GİDECEK BAŞKA YERİMİZ YOK”

31 Mart yerel seçimlerinin, normal seçimlerin ötesinde önemli bir seçim olduğunu vurgulayan MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten “Bizim bu ülkeden başka gidecek bir yerimiz yok. Emperyalist güçlerin oynanmış oldukları oyunu gören iki büyük lider Sayın Erdoğan ve Sayın Bahçeli, bir araya gelerek Cumhur İttifakını kurdular. Bu seçimler normal seçimler gibi gözükse de ülkemiz için çok önemli bir seçim olacak. Bu nedenle el birliği ile bu seçimleri başarı ile atlatacağımıza inanıyoruz. Bu nedenle sizlerden Büyükşehri Belediyesi için Sayın Cengiz Ergün’e Şehzadeler’de de Sayın Ömer Faruk Çelik’e destek istiyoruz” dedi.

“MANİSA DAHA GÜZEL HİZMETLERE KAVUŞACAK”

Cumhur İttifakı ile birlikte Manisa’nın daha güzel hizmetlere kavuşacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü “Büyükşehir Belediyesi olarak Manisa’ya birçok hizmetleri kazandırıldıklarını ifade eden Büyükşehri Belediyesi Başkanvekili Mehmet Güzgülü “Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin tamamına güzel eserler kazandırdık. Yapmış olduğumuz hizmetlerden Şehzadeler ilçemizde büyük ölçüde faydalandı. En önemli sorun olan vahşi çöp depolama alanını buradan kaldırdık. İnşallah seçimlerin ardından Cumhur İttifakı ile birlikte hem Manisa’mızda hem de Şehzadelerimizde daha güzel hizmetlere imza atacağız. Bu nedenle sizlerden Cumhur İttifakının adaylarına desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

“170 BİN VATANDAŞIMIZA EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET ETTİK”

Şehzadeler Belediyesi olarak zorlu bir kuruluş aşamasının ardından Şehzadeler’e güzel eserler kazandırdıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Bundan 5 yıl önce rabbimin takdiriyle Şehzadelerin kurucu Belediye Başkanı olarak seçildik ve ekibimiz ile birlikte Şehzadelerimizde yaşayan 170 bin vatandaşımıza en iyi şekilde hizmet ettik. İnşallah 1 Nisan’dan sonra sizlerin de destekleri ile hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Büyükşehir Belediyemiz, yeni dönemde hükümetimizden daha çok destekler alacak Şehzadeler olarak bizlerde Büyükşehir Belediyemizden daha güzel destekler alacağız. Bugün ülkemizin birlikteliği için kurulmuş olan Cumhur ittifakının Manisa’da ki adayları ve temsilcileri olarak sizlerden Cumhur İttifakına destek istiyoruz. Sizlerin bu ilgisi ve teveccühüyle bizlere olan desteğinizi görüyoruz ve sizlere çok teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim kılsın inşallah. Nice günlerde ve güzel vesilelerde bir arada olmayı rabbim hepimize nasip etsin.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45