HAYDİ KADINLAR SPORA!

Kasım 25 ,2014



Şehzadeler Belediyesi “Haydi Kadınlar Spora Projesi” kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile protokol imzaladı. Profesyonel antrenörler eşliğinde kadınlara yönelik ücretsiz pilates, fitness, aerobik ve yüzme kursları düzenleneceği belirtildi.

Şehzadeler Belediyesi sosyal belediyecilik anlamında önemli bir projeye daha imza attı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman “Haydi Kadınlar Spora Projesi” için bir araya gelerek kadınlara spora davet etti. Obeziteye karşı mücadele kapsamında kadınlara yönelik sportif faaliyetler düzenleyeceklerini belirten Başkan Çelik, “Bu proje ile birlikte kadınlar haftanın belirli günlerinde ücretsiz olarak pilates, fitness, aerobik ve yüzme kurslarına katılabilecek. Katkılarından dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Savaş Duman ve ekibine çok teşekkür ediyorum.  Kamu kurum ve kuruluşların müşterek projeler geliştirmesi son derece güzeldir, bu bir güç birliğidir.  İnanıyorum ki bundan sonra da çok daha güzel projeleri hayata geçireceğiz” dedi.

“KURSA KATILANLARA PLATES TOPU HEDİYE EDİLECEK”

Kursların içeriğiyle ilgili bilgiler veren Başkan Çelik sözlerine şöyle devam etti; “Pilates, fitness ve aerobik eğitimlerimiz pazartesi ve çarşamba günleri 10:00-11:00 saatleri arasında bir grup, salı ve perşembe günleri de 10:00-11:00 ve 11:00-12:00 saatleri arasında iki grup şeklinde gerçekleştirilecektir. Ayrıca salı ve perşembe günleri de 12:00-13:00 saatleri arasında sadece kadınlarımıza yönelik yüzme kursumuz olacak. Kursa katılmak isteyenler 26 Kasım-5 Aralık 2014 tarihleri arasında Şehzadeler Belediyesi Beyaz Masa aracılığıyla başvuru yapabilecek. Kurslarımız 3 aylık periyotlar şeklinde gerçekleştirilecek. İlk kursumuz 8 Aralık tarihinde başlayacak, 3 Mart 2015’de sona erecektir. Kurs sonunda Şehzadeler Belediyesi olarak kursiyerlerimize pilates topu hediye edeceğiz.” Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman ise, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak sporla ilgili her konuda destek vereceğimizi söylemiştik. İmzalayacağımız bu protokol ile belediyemize her türlü desteği ve tesisi sağlayacağız. Ömer Faruk başkanımız bize her konuda yardımcı olup, destek veriyor. Karşılıklı olarak bu tip çalışmaları yaymak istiyoruz. Bayanlarımızı evden uzaklaştırarak, bu tip sportif faaliyetlere yönlendiriyoruz” diye konuştu. Kursların Atatürk Yüzme Kompleksi’nde verileceği belirtildi.

 

 

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45