Gökbel ve Kalemli'den Başkan Çelik'e tam destek

Şubat 17 ,2019



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik 31 Mart seçimleri kapsamında Mahalle ziyaretlerine başladı ziyaretler kapsamında Başkan Çelik ilk Durağı Gökbel ve Kalemli ve mahalleleri oldu.  Hafta sonu yoğun bir program ile mahalleleri ziyaret eden şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Cumhur ittifakı için vatandaşlardan destek istedi.

 31 Mart seçimleri çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Mahalle ziyaretlerine başladı ziyaretler kapsamında Başkan Çelik ilk olarak Gökbel ve Kalemli mahallelerini ziyaret etti. Bu ziyaretler esnasında Başkan Çelik’e AK Parti şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanvekili Mustafa Zeybek, belediye meclis üyeleri ve partililer eşlik ettiler. Başkan Çelik gittiği her iki mahallede de vatandaşlar tarafından büyük bir sevgiyle karşılandılar. Mahalle ziyaretlerinde Cumhur ittifakının önemine değinen MHP ilçe başkan vekili Mustafa Zeybek, kurulan birlikteliğin memleket için büyük bir önem ifade ettiğini vurguladı. Göreve başlamasının ardından kısa bir süre geçmesine rağmen yoğun bir şekilde çalışmalara başladıklarını ifade eden, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, Cumhur ittifakının ülkenin bekası açısından önemli bir birliktelik olduğunu ifade ederek, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün ve Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ömer Faruk Çelik e vatandaşlardan destek istedi.

“CUMHUR İTTİFAKINI MANİSA’DA BAŞARIYA ULŞATIRACAĞIZ”

Seçim çalışmaları kapsamında ilk Mahalle ziyaretlerini Gökbel ve Kalemli mahallelerinden başlattıklarını ifade eden Başkan Çelik “Mahalle ziyaretlerine ilk olarak Gökbel ve Kalemli Mahallelerinden başladıklarını ifade eden şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Allah'a hamd ediyorum ki 5 yıllık görevimizin sonucunda bugün milletimizin karşına çıktığımda alnım ak ve başım dik bir şekilde hesap verebiliyorum. 5 yıllık süre içerisinde yüzümüzü kızartacak başımızı öne eğdirecek bir yanlışın içerisinde olmadık. Milletin emanetini namusumuz bildik sahip çıktık. Kendi şahsi işimiz de göstermediğiniz hassasiyeti ve titizliği kamunun kaynaklarını kullanırken gösterdik. Manisa tarihinde bir ilke imza attık.  3550 kilometrenin üzerinde malzemeli ve malzemesiz ova yolu bakımı yaptık.  Bu şehir kurulduğundan beri böyle bir rakam hiçbir dönemde yapılmadı.  Bugün buradan yeni bir çalışmada Müjdesi'ni de vermek istiyorum. İnşallah Yeni dönemde Rabbim nasip ederse soğuk asfalt şantiyemiz kuruyoruz. Ova yollarında ana arterlerden başlamak üzere her yıl 100 kilometreyi de soğuk asfalt yaparak çıtayı bir adım daha yukarı çıkaracağız. Bu çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdüreceğiz. Bizler Cumhur ittifakının adayları olarak Büyükşehir Belediyesinde Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e ve Şehzadelerde şahsıma sizlerden destek istiyoruz. İnşallah bu süre içerisinde yapacağımız çalışma ile Manisa'da Büyükşehir ve 17 ilçede Cumhur ittifakını başarılı kılacağız” dedi.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45