Gençlik Parkında yenileme çalışması başladı

Ekim 17 ,2017

Şehzadeler Belediyesi tarafından Manisa’nın eski parklarından biri olan Gençlik Parkında yenileme çalışmaları başladı. Gençlik Parkının yeni haliyle Manisa’ ya çok yakışacağını ifade eden Başkan Çelik, çalışmaların kısa sürede tamamlanarak parkın halkın hizmetine açılacağını söyledi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, yenileme çalışmaları başlatılan Gençlik Parkı inşaat alanında incelemelerde bulundu. Yenileme çalışmalarının kısa bir sürede tamamlanarak Gençlik Parkının halkın hizmetine açılacağını ifade eden Başkan Çelik “Şehzadeler Belediyesi olarak dur durak bilmeden çalışmaya devam ediyoruz. Gençlik Parkımızda başlayan yenileme çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Eski park alanın şehrimize yakışmayan görüntüsünü ortadan kaldırarak inşallah en kısa süre içerisinde yenilenmiş şekliyle Gençlik Parkımızı Manisa halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Yenilenen bu güzel parkımızın Şehzadelerimize ve Manisamıza hayırlı olsun” dedi.