Geleneksel Gazi iftarına vatandaşlardan yoğun ilgi

Mayıs 22 ,2018

Şehzadeler Belediyesinin 5 yıldır Gazi İlk Okul bahçesinde kurduğu iftar sofrası bu yıl da vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Şehzadeler ilçesinde 5 yıldır yüzbinlerce vatandaş ile aynı sofrada iftar açtıklarını ifade eden Başkan Çelik “Şehzadelerimizin iftar sofralarında her kesimden vatandaşımız ile buluşuyoruz” dedi.

Her yıl Gazi İlk Okulu Bahçesinde kurulan Şehzadeler Belediyesi iftar sofrası bu yılda vatandaşlar ve okulda eğitim gören öğrenciler ve veliler tarafından yoğun ilgi gördü. Şehzadeler ilçesinde kurulan iftar sofralarında yüzbinlerce vatandaşla bir araya geldiklerini ifade eden Başkan Çelik “Şehzadelere Belediyesi olarak 5 yıldan beri yüz binlerce vatandaşımız ile birlikte iftar sofralarında bir araya geldik. Zenginiyle, fakiriyle, yaşlısı ve genciyle birlikte Şehzadelerimizi oluşturan her bir vatandaşımız ile aynı sofrada iftarlarımız açtık. Bu sofralarda makamı mevkisi her ne olursa olsun tüm insanlarımız bir araya geliyor. Bu iftar sofralarında herkes eşit her kes ezanın okunmasını bekliyor ve hep birlikte ilk lokmalar alınıyor. Bugünde Gazi İlkokulumuzda okulumuzun idarecileri, öğretmenleri, öğrencileri, velileri ve civar mahallelerimizde ki vatandaşlarımız ile bir aradayız. Rabbim hepimizin tuttuğu oruçları kabul etsin. Bizleri sağlık bir şekilde Ramazan Bayramına ulaştırmayı nasip etsin inşallah” dedi.