Gazeteciler Cemiyetinden Başkan Çelik'e Ziyaret

Aralık 16 ,2015



Geçtiğimiz hafta kongresini gerçekleştiren Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç ve yönetimi Şehzadeler Belediye Başkan Ömer Faruk Çelik’ i makamında ziyaret etti. Cemiyet Başkanı Aytaç desteklerinden dolayı Başkan Çelik’e teşekkür etti. Gazetecilerin zorlu şartlarda çalıştığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Belediye olarak Gazeteciler Cemiyetine destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç ve yönetimi Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ i makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Çelik’ in yanı sıra Belediye Meclis Üyesi Hasan Karabulut ve Belediye Başkan yardımcısı Bilal Demir hazır bulundu. Manisa basınında 35 yıldır bir birliktelik olduğunu ifade eden Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç “1957 yılında kurulmuş olan Manisa Gazeteciler Cemiyetimiz geçtiğimiz hafta genel kurulunu gerçekleştirdi. Bu olağan kongremizde Manisa basınında 35 yıldır süren birlik ve beraberliğin bir kez daha hem yerel hem ulusal basın mensuplarımız arasında sürmüş olmasının mutluluğunu yaşadık. Bu kongremizde Manisa’nın Büyükşehir olmasını göz önünde bulundurarak tüzük değişikliğine gittik. Daha önceki yönetimlerde 5 kişi olan yönetim kurulu sayımızı 7 ye çıkarmış olduk ve 2 tane genç kardeşimizi yönetim kurulumuza dâhil ettik. Manisa Gazeteciler Cemiyetimizin 103 üyesi bulunmaktadır. Kongremizde 85 üyemiz katıldı. Tüm üyelerimizin desteği ile yeniden yönetimimizi oluşturduk. Bu gün de ilk olarak Valimizden başlayarak protokol ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye başladık. Geçtiğimiz hafta yaptığımız genel kurulumuzda bizlere büyük destek olan Şehzadeler Belediye Başkanı olarak şahsınıza, Başkan yardımcılarımız Bilal Demir ve Ahmet Songüler’ e çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Cemiyetimizin ve Gazetecilerimizin Yanındayız”

Gazetecilerin her türlü koşulda görev yaptığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Değerli Gazeteciler Cemiyet Başkanımız Ertuğrul Aytaç ve yönetim kurulu üyelerine Şehzadeler Belediyemize hoş geldiniz diyorum. Geçtiğimiz hafta yapılan kongrede bütün gazeteci arkadaşlarımızın oyunu alan mevut başkanımız ve yönetimi tekrardan göreve devam ettiler. Yönetime yeni giren 2 genç arkadaşımıza da başarılar diliyorum. Manisa’ da ki gazetecilerin en güzel şekilde temsil edildiği bir merkez Gazeteciler Cemiyeti. Bizde Şehzadeler Belediyesi olarak Cemiyetimiz ile kurumsal bir şekilde görüşüyoruz. Çünkü gazeteci arkadaşlarımızın hangi şartlar altında çalıştıklarını çok iyi biliyoruz. Bizler her koşulda çalıştığımızda gazeteci kardeşlerimiz de bizlerle bir arada oluyor. Bu bağlamda da yönetenlerin yönetilenlerle iletişimini sağlanması. Yaptığımız hizmetlerimizin kamuoyuna yansıması, kamuoyunun taleplerinin de yöneticileri iletilmesi noktasında bir köprü vazifesi görüyorlar. Çağdaş ve gelişmiş demokrasilerin olmazsa olmazı güçlü özgür, hür bir basındır. Buna inanıyoruz. Bu güne kadarda bu noktada sağlıklı ilişkilerimiz oldu. Gazeteciler Cemiyeti Başkanımız şehrimize uzun yıllar hizmet etmiş uzun yıllar siyaset yapmış bir ağabeyimiz. Onun bilgilerinden, birikimlerinde ve tecrübelerinden istifade ediyoruz. Yine yönetiminde de birikimli ve tecrübeli, Şehrimize hizmet etmiş abilerimiz olduğu gibi gençler ve hanımefendiler de bulunmakta. Güzel bir sinerji oluşturulmuş durumda. Yeni dönemde hepinize başarılar diliyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak Gazeteciler Cemiyetimizin ve Gazeteci arkadaşlarımızın yanındayız. Üzerimize düşen ne olursa bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da katkı sunmaya destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45