Fuarın gözdesi Şehzadeler Belediyesi

Nisan 19 ,2016

Bu yıl 476.sı düzenlenen Mesir Festivali kapsamında açılışı yapılan 23. Manisa Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarında stant açan Şehzadeler Belediyesi hizmet standı ilk günden yoğun ilgi gördü. Şehzadeler Belediyesinin hizmetlerinin tanıtıldığı standı gezen vatandaşlar Belediyenin yapmış olduğu hizmetler hakkında bilgiler aldı.

Bu yıl Mesir Festivali kapsamında 23.kez kapılarını açan Manisa Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı açılışına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Protokol üyelerinin fuar açılış kurdelasını kesmesinin ardından ziyarete açılan fuar’ da en büyük ilgiyi Şehzadeler Belediyesi standı gördü. Belediye hizmetlerinin tanıtımının yapıldığı standı gezen vatandaşlar görevli personelden belediye hizmetleri hakkında bilgiler aldılar. Fuarın resmi açılışının ardından, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk çelik stantta ilk olarak Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MCBÜ Rektörü Kemal Çelebi, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Adnan Erbil, Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap ve protokol üyelerini misafir etti. Başkan Çelik standı ziyaret eden protokol üyelerine Manisa’ ya özgü bir tatlı olan Şehzade Tatlısından ikram etti. Stantta yapılan tatlı ikramına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Manisa Valisi Erdoğan Bektaş geçtiğimiz yıl üretilen tatlının adının üzüm tatlısı olduğunu ve kendi önerisi ile tatlının Şehzade Tatlısı ismini aldığını ifade etti. Şehzadeler Belediye başkanı Ömer Faruk Çelik tüm Manisalıları 24 Nisan tarihine kadar açık olan Fuara davet etti.