Evladı Fatiha'ndan Şehzadelere Ziyaret

Ekim 21 ,2015



Türkiye’de ki seçimlerde AK Parti’ ye destek vermek için Balkan ülkelerinden Manisa’ya gelen heyet Şehzadeler Belediyesini ziyaret etti. Yapılan ziyarete katılan Balkan ülkelerinin önde gelen isimleri 1 Kasım’ da yapılacak olan seçimlerin sadece Türkiye açısından değil tüm Balkan ve Müslüman ülkeleri açısından büyük bir öneme sahip olduğunu ifade ettiler.

Önümüzdeki hafta yapılacak olan seçimler öncesi Balkan ülkelerinin önde gelen isimleri AK Parti’ye destek vermek amacıyla Manisa’ ya geldi. Manisa ziyaretleri kapsamında Şehzadeler Belediyesini ziyaret eden heyeti Belediye Başkan vekili Akif Özer karşıladı. Yapılan ziyarete Kosova’ nın önde gelen isimlerinden olan ve Kosova’nın Erbakan Hocası olarak tanınan İlijaz Uka, Kosova Anayasa Profesörü Shaban Maxhuni, Makedonya Anayasa Profesörü Mahmut Jusufi, Karadağ İslam Birliği Zekât Vakfı Başkanı Sadmir Hadzijic, Makedonya Zupa Belediye Başkanı Sain Sakir, Bosna Hersek İçişleri Bakanı Baş Danışmanı Mersudin Secerovic, Prizen Müftüsü Lutfi Ballek ve beraberindeki heyet katıldı. Heyeti Şehzadeler Belediyesi önünde resmi karşılamayla karşılayan Belediye Başkan vekili Akif Özer’ e AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Belediye meclis üyeleri, Başkan yardımcıları ve birim müdürleri eşlik etti. Anne tarafından Kosovalı olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkan vekili Akif Özer “Belediyemize yapmış olduğunuz ziyaret bizleri çok mutlu etti. Sizleri karşılamaktan büyük bir keyif duydum. Balkanlarla olan münasebetimiz, uzun yıllara dayanan geçmişimiz var. Balkanlarda birçok ülkeyi gidip görmüş birisi olarak, anne tarafından da prizenli olarak bir tarafımızın balkanlara dayanması nedeniyle sizlerle bir arada olmaktan büyük onur duydum” dedi.

“Sizler Burada Üşürseniz Bizler Zatürre Oluruz”

1 Kasım seçimlerinin tüm Balkanlar için çok önemli bir seçim olduğunu ifade eden Kosova’nın önde gelen isimlerinden olan ve Kosova’nın Erbakan’ ı olarak bilinen İlijaz Uka( Hoca) “Bizleri kabul edip karşıladığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Belediye Başkan vekilimiz bizim prizenli bir torunumuz bu bizi ayrıca mutlu etti. Değerli kardeşlerim Allah’ın izniyle sizleri ziyarete geldik. Türkiye’de önümüzde bir seçim var öncelikle hayırlısı olsun diyorum. Bu nedenle bizlere içten bir sevda bir istek geldi Türkiye’ye, Manisa’ya geldik. Yapılacak olan bu seçim sadece Türkiye’nin seçim olmayacak. Bütün ümmetin seçimi olacak.  Rabbim bizleri bir birine sevdirmiş kan bağımız var. Bizim Çanakkale’de 12 bin 719 şehidimiz var. O gün neden bizim atalarımız buralara savaşmaya geldiler? O gün buralara gelenler aman Türkiye’ ye zeval gelmesin halifelik gitmesin, İstanbul’u ezmesinler dediler ve buralara geldiler ve burada şehit düştüler. Bu seçimler hem Türkiye’ için hem de ümmet için çok önemli seçimler. Bu yüzden çok çalışmalı ve AK Partinin tek başına iktidarını sağlamalısınız. Sizler unutmamalısınız ki, sizler buralarda üşürseniz bizler zatürre oluruz hasta oluruz. Son dönemlerde Türkiye parlıyor, ileriye gidiyor ekonomi olarak güçleniyor. Bu nedenle Avrupa bundan çok rahatsız. Özellikle Almanlar Türkiye’de yapılacak olan 3. Havalimanında oldukça rahatsızlar. Çünkü bu sayede Türkiye’ye yıllık 48 Milyar TL bir gelir olacak. Sırf bu nedenlerle bu para Türkiye’ ye gelmesin 3 -5 çapulcu ayaklandı. Fakat Allah’ın izniyle o oyunlar tutmadı. Geçmiş dönemlerde Kosova’da 420 bin gencimizi katlettiler. Fırsatları olsa bu gün aynısını Türkiye’de de yaparlar. Avrupalıların Tayyip Erdoğan’dan büyük çekinceleri var. Davos toplantılarında ki o cesur çıkışı dik duruşu Avrupalıları korkutmuştur. Bosna Hersek’ te bir toplantıda dünyaya ‘Bu Müslümanlara Balkanlarda dokunan bir kişi karşısında 100 milyonluk Türkleri bulur’ dedi ve bu onlar için büyük bir korku olmuştur. Bu istikrarlı siyasetin sürmesi ve güçlü bir Türkiye için temennimiz Ahmet Davutoğlu’nun tek başına iktidar olmasıdır. Tüm ümmetin selameti açısından bu seçimler büyük önem arz etmektedir. Bu nedenle seçimler hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45