Demokrasi Nöbetlerimiz devam edecek

Temmuz 22 ,2016



Şehzadeler Belediyesinin öncülüğünde manolya Meydanında düzenlenen Demokrasi Nöbeti 7.günündede vatandaşların akınına uğradı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eve dönün çağrısın duyana kadar meydanların terk edilmeyeceğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Demokrasi nöbetlerimiz aynı aşkla devam edecek” dedi.

Şehzadeler Belediyesi öncülüğünde Manolya meydanında 7 gündür süren Demokrasi Nöbetine katılan Manisa’ da ki sivil toplum kuruluşları yapılan darbe girişimine karşı birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Manolya Meydanında düzenlenen Demokrasi Nöbetine Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Mimarlar Odası Başkanı Ferdi Zeyrek, Kızılay Başkanı Cemal Kahraman, Yeşilay Başkanı Berk Mersinli, Baro Başkanı Ali Arslan, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ahmet Ay ve binlerce vatandaş katıldı. Sırasıyla sahneye çıkan sivil toplum kuruluşu başkanları yapılan darbenin kabul edilemez olduğunu ve vatandaşın darbeye karşı dimdik durması gerektiğini ifade ettiler. 15 Temmuz gecesinden beri 7 gecedir sürekli meydanlarda olan vatandaşlara teşekkür eden STK başkanları, birlik ve beraberlik çağrısında bulundular.

“DEMOKRASİ NÖBETİMİZ DEVAM EDECEK”

15 Temmuz gecesi yaşanan Darbe girişiminin ardından 7 gecedir meydanlarda olan tüm vatandaşlara teşekkür eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “ Bu şanlı Demokrasi Nöbetlerimiz esnasında Sıkıntılar yaşıyoruz uykusuz kalıyoruz amma nihayetinde kazanan biz olacağız. Zafer bizim olacak, dünya bizi konuşacak bundan kimsenin en ufak bir tereddüttü olmasın. Bugün de buradayız ilk günden itibaren cumhurbaşkanımız başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Cumhuriyeti Sayın Binali Yıldırım hep dedi ki meydanları boş bırakmayın. Belki zaman zaman aklınızdan geçmiş olabilir ya bu alçak terörist darbe girişimi bastırıldı niçin hala meydanlarda deniliyor ama son bir iki saat içeresinde aldığımız haberler belli noktalarda sıkıntılı gelişmelerin yaşandığı ile ilgili bu aziz milletin yiğit evlatlarının canları pahasına vermiş olduğu bu kahramanlık destanını anlayamayanlar var hala. Bu FETO’nun uşakları kahpeler Türkiye düşmanları millet düşmanları hainler görüyoruz ki hala umutlarını yitirmemişler. Bir kalkışma girişimiyle ilgili yine bir takım söylentiler ve ihbarlar var. O yüzden meydanları Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan artık evlerinize gidin diyene kadar meydanları boş bırakmayacağız. Eşinize dostunuza da haber verelim. Burada olacağız az uyuyacağız uykusuz yaşayabiliriz ama vatansız yaşayamayız. Bu vatanı Amerikan uşağı kahpe katil Fetullah Gülen ve adamlarına sonuna kadar teslim etmeyeceğiz” dedi.

 

“DEMOKRASİ ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUM”

15 Temmuz gecesi yapılan darbe kalkışması sonucunda şehit olanların sayısının 250’ ye ulaştığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Değerli kardeşlerim şehitlerimizi ki sayıları 250’ye ulaştı. Onları rahmetle ve şükranla anıyorum. Onları unutmayacak bu millet bizim çocuklarımız da unutmayacak, torunlarımız da unutmayacak daha sonraki nesillerde unutmayacak tarih kitapları onları yazacak. Allah cennetin en güzel köşklerine o şehitlerimizi koyacağı gibi bu milletin bundan sonraki gelecek nesilleri ve tarih kitapları da bu demokrasi şehitlerini yiğit insanlarını rahmetle şerefle yâd edecekler. Şerefsizler bunu bilsinler ama ülkesini satan Amerikan uşağı katilleri de her zaman için lanetleyeceğiz. Her zaman için bu milletin laneti ve Allahlın laneti onların üzerinde olacak bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu şanlı direnişimizi gölgelemek aramıza nifak tohumları serpmek isteyenler olabilir. Provokatörler devreye girmiş olabilir bizi birbirimize düşürmek isteyenler olabilir ya da kışkırtarak bir başkasının canına malına zarar verdirtmek isteyenler olabilir. Dikkatli olalım provokatörlerin oyunlarına gelmeyelim. Bizim şiddetle işimiz yok biz karıncayı bile ezmeyiz biz merhamet toplumuyuz. Sosyal medya üzerinden yayınlanan cep telefonuyla çekilmiş görüntüler de görüyoruz.  Vatandaşımız askerin elinden silahını aldığı halde askerin başını okşamakta kimseye kurşun sıkmamaktadır. Biz bunu yaparız ama oldu ki provoke etmeye kalkanlar olursa da onlara da fırsat vermeyelim. Cumhurbaşkanlığından başbakanlıktan gelen mesajlara göre hareket edelim ve meydanları boş bırakmayalım sabaha kadar burada olalım” dedi.

“BİZLER TÜRKİYE SEVDALISIYIZ”

15 Temmuz gecesinden beri Meydanları hiç boş bırakmayan Manisa halkına teşekkür eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “ Tarih sizleri de şanla ve şerefle anacak yazacak. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Bugün burada bulunan insanlar birilerinin sosyal medyada çirkin karalama yapan alçakların dediği gibi saflar değil biz akıllı insanlarız biz yürekli insanlarız biz cesur insanlarız biz bayrak sevdalılarıyız biz vatan sevdalılarıyız biz Türkiye sevdalılarıyız. Canımız pahasına da olsa onun için buradayız ve burada olmaya da devam edeceğiz. Hepinize şükranlarımı sunuyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Bir kez daha şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve şükranla anıyorum ki Manisa milletvekilimiz Sayın Selçuk Özdağ’ın yeğeni de bu alçaklar tarafından şehit edildi. Ona da başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Yaralarımıza Allahtan acil şifalar diliyorum. Emniyet kuvvetlerimize ve ordunun içerisinde bulunan hukuktan ve demokrasiden yana tavır koyan yürekli mensuplarımıza başsavcılarımıza savcılarımıza aziz milletimize sizlere şükranlarımı sunuyor. Uykulardan ödün veriyor meydanlarda durmaya devam ediyoruz diyor hepinizi saygıyla selamlıyor Allaha emanet ediyorum” dedi.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45