Çevre Düzenlemesini Şehzadeler Üstlendi

Ağustos 21 ,2015



Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Sağlıklı Yaşam Merkezi’ne ziyarette bulundu. Sağlık bilincini aşılayan faaliyetlerin yürütüleceği merkezin çevre düzenlemesini Şehzadeler Belediyesi üstlendi.

Sağlık Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde kurulan sağlıklı yaşam merkezlerinin 4.’sü Şehzadeler ilçesinde açıldı. Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Halk Sağlığı Müdürü Ziya Tay ile birlikte merkeze ziyarette bulundu. Sağlık bilincini aşılayan faaliyetlerde bulunacaklarını belirten Tay, “Kanser Erken Tanı ve Tarama Merkezi,  üreme sağlığı eğitimleri, evlilik öncesi danışmanlık eğitimleri, gençlik danışmanlık eğitimleri, ergenlik danışmanlığı gibi hizmetler bu merkezde verilecek. Ayrıca aile planlaması, obezite, sigara bırakma polikliniği gibi koruyucu sağlık hizmetlerimiz de mevcut. Şehzadeler Belediye başkanımız ve kaymakamımız bize destek olacaklarına dair söz verdi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte halkımıza daha iyi hizmet sunmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

“MERKEZİN TANITIMINA DESTEK VERECEĞİZ”

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Şehzadeler ilçemiz Sağlıklı Yaşam Merkezine kavuştu. Son teknoloji cihazlarla donatılmış bir merkez. Şehzadeler halkımızın sağlığına hizmet edecek bir merkez. İlçemizde böyle bir merkez kurulmasından büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Mahallerimizdeki vatandaşlarımızın buraya gelebilmeleri noktasında gerekli katkıları sağlayacağız. Çevre düzenlemesini biz üstlendik. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Kaymakamlık olarak merkezin tanıtımında üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini ifade eden Kaymakam Çorumluoğlu ise, merkezin kurulmasında emeği geçenleri tebrik etti.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45