Çelik'ten Aytekin'e hayırlı olsun ziyareti

Ekim 20 ,2016



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Çevreve Şehircilik İl Müdürlüğü görevine yeni atanan Nurettin Aytekin’ e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Belediyelerin Çevre ve Şehircilik Müdürlükleri ile ciddi ilişikilerinin olduğunu ifade eden Başkan Çelik “Şehrimize yapacağımız güzel hizmetlerimizde değerli müdürümüz ile ortak çalışmalar yapacağız” dedi.

Geçtiğimiz haftalarda Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevine atanan Nurettin Aytekin, Şehzadelre Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i makamında ağırladı. İl Müdürü Nurettin Aytekin ile geçmiş dönemlerde birlikte çalışma fırsatı bulduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Daha önceki dönemden tanıdığımız ve birlikte çalışma fırsatı bulduğumuz Sayın Nurettin Aytekin Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak atandı. Kendisine bu yeni görevinde başarılar diliyorum.  Geçmişte olduğu gibi Sayın Müdürümüzün Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde de üstün başarılara imza atacağına yürekten inanıyorum. Belediyeler ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün ciddi ilişkileri var. Ben inanıyorum ki Sayın Müdürümüz ile birlikte uyum içerisinde çalışacağız ve şehrimize hep birlikte hizmet edeceğiz. Şehzadeler Belediyesi ve şahsım olarak her zaman için Çevre ve Şehircilik Müdürümüz Nurettin Aytekin’ in yanında olacağız” dedi.

Şehzadeler için birlikte güzel projelere imza atacaklarının altını çizen Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Nurettin Aytekin “Uzun yıllardır kendisini tanıdığım, Köy Hizmetleri ve Özel İdare’ de görev yaptığım süre içerisinde kendisiyle çalışma fırsatımız olmuştu. O zamanda Başkanımızın değerli fikirlerine hep önem vermiştik. Bugün de aynı şekilde olacaktır diye ümit ediyorum. Şehzadeler Belediye Başkanlığı görevine seçilmesinin ardından bende yapmış olduğu güzel hizmetleri yakından takip ediyorum. Şehzadeler ilçemizde güzel bir ekiple güzel hizmetlere imza atıyorlar. Bizde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü olarak Şehzadeler Belediyemize en iyi şekilde yardımcı olmaya gayret edeceğiz.Birlikte güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum. Bu nedenle değerli Başkanımız Ömer Faruk Çelik’ e bu nazik ziyaretleri nedeni ile çok teşekkür ediyorum” dedi.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45