Çelik büyüklerin duasını aldı

Mart 23 ,2017

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik 18 – 24 Mart yaşlılar haftası nedeni ile teşkilat mensupları ile birlikte huzur evinde kalan yaşlılar ile Hatice Mehmet Çiftini’ de evinde ziyaret etti. Yaşlıların her zaman hürmet görmesi gerektiğini ifade eden Başkan Çelik “Yaşlılarımız sadece bir hafta değil sürekli hatırlanması gerekiyor ve yaşlılarımıza hürmet her zaman olması gereklidir” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Yaşlılar Haftası nedeni ile Huzur Evi’nde kalan yaşlılar ile iki aileyi evlerinde ziyaret etti. Ziyaretler esnasında Başkan Çelik’ e AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver, AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan yardımcısı Selman Alkış ve AK Parti İl yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. İlk olarak Büyükşehir Belediyesi Huzur Evinde kalan yaşlıları ziyaret eden Başkan çelik ardından Hatice ve Mehmet Akgüneş çiftini evlerinde ziyaret ederek ellerini öptü. Yaşlıların her zaman hatırlanması gerektiğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Yaşlılar haftası nedeni ile AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan yardımcımız, İl Kadın Kolları Başkanımız ve teşkilat mensuplarımız ile birlikte bugün öncelikle huzur evinde kalan yaşlılarımızı büyüklerimizi ziyaret ettik. Bunun ardından iki değerli büyüğümüzü evlerinde ziyaret ediyoruz. Yaşlılarımız sadece bir hafta değil sürekli hatırlanması gerekiyor ve yaşlılarımıza hürmet her zaman olması gereklidir. Çünkü bizlerin bugünlerinde yaşlıların çok büyük emekleri var. Vefa imandandır, bu nedenle büyüklerimize vefamızı göstermeliyiz. Bu nedenle biz 365 gün onlara layık oldukları saygıyı, değeri göstermeli ve onların tecrübelerinden istifade etmeliyiz. Gençlerimizin enerjisi ile büyüklerimizin tecrübelerini birleştirdiğimizde, 2023 ve 2071 hedeflerine çok daha sağlıklı gideceğimize inanıyorum. Bugün bizleri misafir ettikleri için değerli büyüklerimize çok teşekkür ediyorum” dedi. Yapılan ziyaret nedeni ile büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Hatice Akgüneş (72), Başkan Çelik’ e bulunduğu görevde uzun yıllar kalması ile ilgili dualar etti.