Çelik, Şehzadeler Kadın Kollarını ağırladı

Nisan 26 ,2017

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler Kadın Kolları Başkanı Şükran Bediroğlu ve yönetimini makamında ağırladı. 16 Nisan Halk oylaması sürecinde, Kadın Kolları ile birlikte çalıştıklarını ifade eden Başkan Çelik, Başkan Bediroğlu ve yönetimine başarılar diledi.

AK parti Şehzadeler Kadın Kolları Başkanı Şükran Bediroğlu ve yönetimi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ i makamında ziyaret etti. Göreve gelir gelmez referandum çalışmalarına başladıkları için ziyareti biraz geciktirdiklerini ifade eden Şehzadeler Kadın Kolları Başkanı Şükran Bediroğlu “AK Parti Şehzadeler Kadın Kolları olarak göreve geldiğimiz 24 Ocak’tan itibaren hızlı bir çalışma ile yönetimimiz oluşturduk ve vakit kaybetmeden 16 Nisan Halkoylaması çalışmalarına başladık. Bu yoğun halk oylaması süreci nedeni ile protokol ziyaretlerimizi yapamamıştık. Bu bağlamda bugün Şehzadelerimizin çalışkan ve güzler yüzlü Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ i makamında ziyaret ediyoruz. Seçim süreci boyunca birçok mahalle mahalle yapılan çalışmalarda kendisiyle yan yana ve uyum içerisinde çalışma fırsatını yakaladık. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar bizlere gereken her türlü desteği sağladığı için değerli Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Şehzadeler Kadın Kolları olarak çalışmalarımızı ve teşkilatlanmamızı tamamladık.

“BİRLİKTE GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ”

AK Parti Şehzadeler Kadın Kolları ile birlikte halk oylaması sürecinde birlikte çalıştıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadeler Kadın Kolları Başkanımız ve yönetimine bu nazik ziyaretleri nedeni ile çok teşekkür ediyorum. Şehzadeler Kadın Kollarımız kısa bir süre önce kurularak göreve başladılar. Kendilerine başarılar diliyorum. Göreve gelir gelmez bir halk oylaması sürecini birlikte atlattık. Bu süreç içerisinde yoğun tempo ile çalıştılar. Yapmış oldukları çalışmalar, gayretler ve fedakârlıkları için tüm kadın kolları yönetimimize çok teşekkür ediyorum. Biz AK Parti ailesi olarak büyük bir aileyiz. İnanıyorum ki birlikte daha nice güzel hizmetlere imza atacağız” dedi.