Çelik Personeli İle Bayramlaştı

Eylül 18 ,2015



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik belediye personeliyle bayramlaştı. Bayramlaşmada yaptığı konuşmada Şehitlere değinen Başkan Çelik “ İnsanlar olarak bizler vefalı olmayız. Bizler için canlarının veren şehitlerimizi hiçbir zaman unutmamalıyız” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik bayram öncesi son iş günü olması nedeniyle personeliyle bayramlaştı. İlk olarak temizlik işleri şantiyesinde temizlik işleri personeliyle bir araya geldi. Yapılan bayramlaşma programlarında Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e Belediye Başkan yardımcıları Ulus Kotluca, İsmail Önal, Ahmet Songüler, Bilal Demir, Süleyman Çoban ve Jülide Çakır eşlik etti. Göreve geldiğinden itibaren her bayram personelle bayramlaştıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Bu gün kurban bayramı öncesinde personelimiz ile bayramlaşmak için bir araya geldik. Bayramlar yarınlar açısından büyük bir önem arz etmektedir. Bayramlar hepimizin ortak değeridir. Biri Ramazan diğeri’ de Allah’a yakınlaşmak olan kurban bayramı olmak üzere iki tane dini bayramımız var. Hepimizin bir takım farklılıkları ola bilir. Farklı görüşlerimiz olabilir. Ama hepimizin ortak değeri bayramlardır. Bayramlarda yaşlılar, çocuklar, işçiler, engelliler sevinir. Bizde bayram öncesi personellerimiz ile bir araya gelmeyi, onlarla bayramlaşmayı önemsiyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana da bütün bayramlarda birlikte hizmet ettiğimiz tüm mesai arkadaşlarımızla bayramlaştık. Bu gün bir tanesine daha bizleri kavuşturan Allah’ımıza hamd ediyoruz” dedi.

“İnsanlık Tarihi Kadar Köklerimiz Var”

Bayramlaşma programında Şehitlerden söz eden Başkan Çelik “Şüphesiz ki bizler burada Manisa’da bolluk bereket ve güzellikler içerisinde bayramı karşılarken, bizlerin huzur içerisinde yaşaması uğruna bu vatanın bölünmez bütünlüğünü muhafaza etmek uğruna ay yıldızlı bayrağımız yükseklerde dalgalansın diye hiç tereddütsüz canlarını feda eden şehitlerimiz var. Bu günlerde üzülerek şehit haberleri alıyoruz. Bizler vefalı olmalıyız bu gün burada rahatlıkla yaşıyor, çalışıyor, bayramı rahatlıkla karşılaya biliyorsak burada şehitlerimize büyük borcumuz var. Hayatlarının baharında vatanları için canlarını hiçe sayarak gözünü kırpmadan ölüme giden tüm polis ve asker şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Bu Ay yıldızlı bayrak gönderde daha yükseklerde dalgalanmaya devam edecek. Onu indirmek isteyen alçaklar hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklardır. Çünkü Anadolu topraklarında yaşayan insanlar, Askeriyle, Polisiyle, İşçisiyle, Belediyecisiyle hangi görevde hangi noktada olursa olsun, bu cennet vatanın savunması için, bir karış toprağın dahi verilememesi için tereddütsüz her birimiz seve seve şehadete koşabilecek inanca sahip olan insanlarız. Zannetmesinler ki sadece Polisimiz ve Askerimiz ile bu ülkenin birliği ile muhafaza edilecek.  Bu ülkenin bütün fertleri vatan ve mukaddesat uğruna seve seve şehadete gidecek inanca ve tarihsel birikime sahiptir. Biz tarihinde kahramanlık destanları yazmış olan şanlı bir ecdadın torunlarıyız. Biz geçmişinde medeniyetler kurmuş olan bir ecdadın torunlarıyız. Medeniyet dünyasına bu gün çıkmış olan bugün Türkiye Cumhuriyeti olarak kurulup ta, bugün dünya coğrafyasında var olan bir devlet ve millet değiliz. İnsanlık tarihi kadar köklerimiz var. Bu gün 3 – 5 tane çapulcu böylesine bir medeniyete sahip olan Türkiye Cumhuriyeti ile baş edebileceğini zannediyorlarsa hiç boşuna umutlanmasınlar. Bu millet onları perişan edecektir. Devletimiz güçlüdür ve mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir. Böylesine bir bayramlaşma programında bu konulardan daha fazla bahsetmek istemiyorum. Ancak insan vefalı olmalı. Bizler için fedakârlık yapanları, vatan ve millet uğruna şehit olanları hiçbir zaman unutmamalıyız” dedi.

“Şehzadeler ’in Huzur ve Refahı İçin Birlikte Çalışacağız”

Kurban Bayramında Belediye olarak çalışmaları aksatmadan sürdüreceklerini ifade eden Başkan Çelik “Allah bu tarih kokan, medeniyet kokan şehre hizmet etmeyi hepimize nasip etsin. Hepimiz hizmet kervanının yolcularıyız. Farklı görevler ifa ediyor olabiliriz. Ama gayemiz aynı gayedir birlikte yaşadığımız şehre birlikte hizmet ediyoruz. Öyle ki zaman zaman mesai mefhumu tanımıyoruz. İşte bu gün temizlik işleri personelimiz, birçok vatandaşımız bayram günü evinde dinlenirken, yakınlarını ziyaret ederken, biliyorum ki sizler vardiyalar halinde bayramda da çalışmaya devam edeceksiniz. Vatandaşımızın huzuru ve rahatı için. Hep birlikte çalışacağız. Allah sağlık versin daha fazla çalışalım hep birlikte hizmet edelim. Pırıl pırıl ve tertemiz bir şehzadelerde huzur ve refah içerisinde hep birlikte yaşayalım. Hepinizi kurban bayramını tebrik ediyorum” dedi. Temizlik işleri şantiyesinde personel ile tek tek bayramlaşan Başkan çelik daha sonrasında diğer personelini makamında ağırlayarak bayramlaştı.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45