Bilen ve Çelik, Şehzadeler teşkilatı ile bir araya geldi

Ocak 08 ,2019



AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen ve Şehzadeler Belediye Başkan Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe Teşkilatının düzenlediği kahvaltı programında teşkilat mensupları ile bir araya geldi.

AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen ve Şehzadeler Belediye Başkan Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler İlçe Başkanlığının düzenlediği programda, teşkilat mensupları ile bir araya geldi. Keyfi Ala Kafe’de düzenlenen programa AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen ve Şehzadeler Belediye Başkan Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkan Vekili Mustafa Çimbil, Kadın Kolları Başkanı Tülay Şentürk, Gençlik Kolları Başkanı Taha Okan Taniş ve teşkilat yöneticileri katıldı.

Şehzadeler İlçesinde her zaman uyumlu bir çalışma olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Bu güzel program için teşekkür ediyorum. Şehzadeler teşkilatımız ile her zaman uyumlu bir çalışma içeresinde olduk. Yaptığımız tüm hizmetlerde teşkilatımızın desteğini her zaman gördük. Bu nedenle tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Bugün bizlerin bir arada bulunmasına vesile olan herkese çok teşekkür ediyorum. Şehzadeler Belediye Başkanı olarak göreve geldiğim günden bu yana her zaman teşkilatımızın desteğini gördük. Yaptığımız her hizmette yanımızda oldular. Şehzadeler ilçemizin kurucu ilçe Başkanı olan Ahmet Tonguç ile büyük bir uyum içerisinde çalıştık. Bugün kendisi bir göreve talip oldu rabbim yolunu açık etsin inşallah. Yapıtımız her çalışmada destekleri ile bizi yalnız bırakmayan tüm teşkilat mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum. Bende teşkilat içerisinden gelen biri olarak, teşkilatımız ile hep iç içe oldum. Bundan sonra da aynı şekilde ahengini yitirmeden uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

“AK PARTİ İLE BÜYÜK BİR AİLE OLDUK”

AK Parti teşkilatlarının büyük bir aile olduğunun altını çizen AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen “Bende tün teşkilatımıza teşekkür ediyorum bizi bir araya getiren güzel bir program oldu. Bizleri güzel ağırlayan işletme sahibi Bekir beye çok teşekkür ediyorum. AK Parti sayesinde güzel dostluklar aileler kurduk. Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’a yol arkadaşı olmak gerçekten güzel bir duygu. Rabbim birliğinize zeval vermesin. Bu birlikteliğimiz daim olsun. Aramıza yeni kardeşlerimizi alarak daha büyük bir aileye dönüşmeye devam edelim. Bulunduğumuz konumlarda yanlışlar yaparak ikbal kaygısı ile yanlış yollara gitmeyelim. Rabbim bizleri bu duruma düşürmesin. Geçmiş dönem davanıza emek vermiş önemli isimler hırslarının esiri olmuştur. Bunlara üzülüyoruz. Bundan sonra daha sık bir araya gelmeye gayret edeceğiz. Ömer başkanımız geçmişten bu yana birlikte çalıştığımız arkadaşımız. Verilen her görevi layığı ile yerine getirmiştir. Rabbim birliğimizi bozmasın, bozmak isteyenlere de fırsat vermesin. Şehzadeler teşkilatımız gerçekten de güzel bir uyumla çalışan teşkilatımız. Ahmet Tonguç başkanımız güzel çalışmalar yaptı. Şuan bir göreve talip oldu Rabbim yolunu açık etsin. Kadın Kollarımız da güzel çalışmalara imza atıyorlar. Bizlerin giremediği her yere rahatlıkla girebiliyor. Kimi zaman bizden daha fazla çalışıyorlar. Tüm Kadın Kolları yönetimimize çok teşekkür ediyorum. Bizler Manisa’ya her geldiğimizde yaptığımız ziyaretlerde hep teşkilatımız ile birlikte gittik. Teşkilatımız bizi hiç yalnız bırakmadı. Rabbim bizlerin yollarını açık etsin inşallah” dedi.

“UYUMLU BİR TEŞKİLATIZ”

Şehzadeler İlçesinde Belediye ve Teşkilatın büyük bir uyum içerisinde çalıştığını ifade eden AK Parti Şehzadeler İlçe Başkan Vekili Mustafa Çimbil “Uzun samandır böyle bir programda bir araya gelmek istiyorduk. Bugüne nasip oldu. Biz teşkilat olarak büyük bir uyum içerisinde çalışıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da teşkilatımız bize nerde görev verirse orda seve seve görev yapmaya hazırız. Şehzadeler teşkilatı ve belediyesi ile birlikte çalışan uyumlu bir teşkilat. Bunun en büyük nedeni de teşkilatın içtersinden gelmiş olan değerli Belediye başkanımız Ömer Faruk Çelik'tir.Her zaman teşkilatına sahip çıkmış ve bizlerin yanında olmuştur” dedi.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45