Belediye destekli kurslar yoğun ilgi görüyor

Şubat 17 ,2018



Geçtiğimiz aylarda, Şehzadeler Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün imzaladığı protokolün ardından Şehzadeler Belediyesinin ilçe sınırlarında ki binalarında meslek edindirme kursları başladı. Açılan kurslarla birlikte özellikle kırsal mahallelerde bulunan yüzlerce bayan kurslara yoğun ilgi gösteriyor.

Geçtiğimiz aylarda Şehzadeler Belediyesine ait belediye binalarının Halk Eğitim Merkezi tarafından ücretsiz meslek edindirme kursları düzenlemesi amacı ile imzalanan protokol meyvelerini vermeye başladı. Özellikle kırsal mahallelerde bulunan belediyeye ait binalarda açılan meslek edindirme kursları bayanlar tarafından yoğun ilgi görüyor.  

Şehzadelerde ki Belediyeye ait binalarda kursların açılmasının ardından daha çok vatandaşa daha rahat bir şekilde ulaşılabildiklerini ifade eden Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Kanca “Şehzadeler Belediye Başkanımız Sayın Ömer Faruk Çelik’in belediyeye ait olan binalarda kurslar açılmak üzere Halk Eğitim Merkezine bedelsiz tahsis etmesinin ardından, bizlerin gücüne güç katmıştır. Daha önce sadece Halk Eğitim Merkezi binamızda kurslar açıyor ve kısıtlı sayıda vatandaşımıza ulaşıyorduk. Ancak imzalanan protokolün ardından daha fazla sayıda insanımıza daha çabuk ulaşabiliyoruz. Açmış olduğumuz birçok kurs için Belediyemizden araç gereç ve malzeme noktasında büyük destekler görmekteyiz. Bizlere böylesine ciddi destekler sağlayan değerli Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’e çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“EĞİTİME OLAN DESTEĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEKTİR”

Şehzadeler Belediyesi olarak kuruldukları 2014 yılından bu yana eğitime her alanda büyük destekler verdiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Bilindiği gibi geçtiğimiz aylarda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Halk Eğitim Müdürlüğümüz ile belediyemize ait olan binalarda kurslar açılması ile ilgili bir protokol imzalamıştık. İmzalanan bu protokol gereğince özellikle kırsal mahallelerimizde bulunan vatandaşlarımız için meslek edindirme kursları başlatıldı. Başlayan bu kurslara ilçemizin bayanları yoğun bir ilgi gösterdiler. Açılan kurslarda ahşap boyama, biçki dikiş, nakış işleme ve Cumhurbaşkanımızın başlattığı okuma yazma seferberliğine katkı sağlamak amacı ile Okuma Yazma kursları veriliyor. Belediyemize ait olan binalarda açılan kurslara yüzlerce vatandaşımız başvuruda bulundu ve eğitimlerini görmeye başladılar. Şehzadeler Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitime destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Açılan kurslara katılan bayanlar, kurslardan çok memnun olduklarını, belediyenin kurslar için tahsis etmiş olduğu binalar için Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e teşekkür ettiler.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45