Başkan Çelik'ten Üzen'e hayırlı olsun ziyareti

Şubat 20 ,2018



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, geçtiğimiz ay yapılan kongre ile yeniden Manisa Elektronik Teknisyenleri Odası Başkanlığına seçilen Mehmet Üzen ve yönetimine hayırlısı olsun ziyaretinde bulundu.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, geçtiğimiz ay yapılan kongrede yeniden Elektronik Teknisyenleri Odası Başkanı seçilen Mehmet Üzen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Şehzadeler Belediyesi olarak esnaflar ve odalar ile sürekli olarak ortak çalışma içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Çelik “Elektronik Teknisyenleri Başkanımız Mehmet Üzen ve yönetimi geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede tekrardan güven tazeleyerek göreve seçildiler. Değerli Başkan ve yönetimini tebrik ediyorum. Bundan sonra ki süreçte başarılar diliyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak Esnaf ve Sanatkârımızı bir paydaş olarak görüyor ve şehrimizi birlikte yönetiyoruz. Tüm esnaflarımız ve odalarımız ile gayet sağlıklı diyaloglarımız var.  İnşallah bundan sonra da bir uyum içerisinde istişare mekanizmasını da çalıştırarak, güzel şehrimize esnaf ve sanatkârlarımıza birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz. Şehzadeler Belediyesi olarak biz esnaf dostu bir belediye olmayı önemsedik bugüne kadar. İnşallah bundan sonra da aynı çizgi de hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

“ŞEHZADELER BELEDİYESİ İLE BİRLİKTE HER ZAMAN ÇALIŞIYORUZ”

Elektronik Teknisyenleri Odasına bağlı esnafların sorunları için Şehzadeler Belediyesinden her zaman destek gördüklerini ifade eden Başkan Mehmet Üzen “Öncelikle bu nazik ziyaretleriniz nedeni ile değerli Şehzadeler Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Biz Elektronik Teknisyenleri Odası olarak geçtiğimiz dönemde sürekli olarak Belediyemiz ile birlikte hareket ettik. Sürekli olarak Belediye Başkanımızın kapısını çaldığımızda her zaman kabul gördük. Esnafımızın sorunlarını rahatlıkla belediyemize iletme imkânlarımız oldu. Başarılı çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Başarılınızın devamını diliyorum. 16 Ocak’ta yaptığımız kongremizde yönetimimizde bazı yenilenmeler yaptık. Daha genç kardeşlerimizi yönetimimize dâhil ettik ve 4 yıl boyunca bu ekibimizle görevimizi en iyi şekilde yerine getireceğiz inşallah” dedi.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45