Başkan Çelik'ten Öztürk'e iadeyi ziyaret

Ekim 18 ,2017

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk’ e iadeyi ziyarette bulundu. Öztürk’ ün sporun içinden gelen biri olduğunu belirten Başkan Çelik, Öztürk ile birlikte Manisa’ da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün büyük başarılara imza atacağını söyledi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine atandıktan sonra kendisini ziyaret eden Yunus Öztürk’ e iadeyi ziyarette bulundu. Ziyaret esnasında Başkan Çelik’ e Halkla İlişkiler Müdürü Yener Bilir eşlik ederken, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür yardımcıları tam kadro hazır bulundu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine yeni atanan yunus Öztürk’ ün sporun içinden gelen biri olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Öncelikle böylesine önemli bir göreve sporcu kişiliği ile tanınan ve sporun içinden gelen Yunus Öztürk’ ün atanmasından dolayı büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Kendisi geçmişten bu yana sporun içerisinde olan sporu tanıyan bir arkadaşımızdır. Gençleri tanıyan, spor camiasının yakından bilen sporun içerisinde yetişmiş olan biri olarak bu göreve atandı. Değerli müdürümüzü tebrik ediyor, rabbimden üstün başarılar ve muvaffakiyetler diliyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak bu güne kadar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz ile birçok ortak çalışmalara imza attık. Bundan sonra da bu işbirliğimiz inşallah artarak devam edecek.  Yunus Öztürk ismi bizim açımızdan son derece önemlidir. Geçmişten beri birlikte yürüdüğümüz bir yol arkadaşımızdır. Değer verdiğimiz, birlikte yürüdüğümüz, sevdiğimiz bir arkadaşımızın il müdürü olması bizleri son derece mutlu ediyor. İnanıyorum ki Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, değerli müdürümüz ile birlikte çok daha büyük başarıla imza atacaktır” dedi. Başkan Çelik’ in yaptığı ziyaret nedeni ile büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Manisa Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdür Yunus Öztürk, kurum olarak Şehzadeler Belediyesi ile iş birliği içerisinde olmaya devam edeceklerini söyledi.