Başkan Çelik'ten Kayseri Melikgazi Belediyesine Ziyaret

Eylül 15 ,2015



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk ÇELİK, Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret etti.  Şehzadeler Belediyesinin yeni kurulan bir belediye olduğunu ifade eden başkan Çelik “Yeni bir ilçe olan Şehzadeler ilçemize güzle çalışmalar yapmak için değerli başkanımız Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret edip, kendisinin birikimlerinden faydalanmak istedik” dedi.

 Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk ÇELİK, Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Yapılan ziyarette Türkiye’de bir KAYSERİ Model’inden bahsediliyorsa bunda herkesin katkısı bulunduğunu çünkü şehrin bir bütün olarak geliştiğini ve büyüdüğünü ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Çok değerli Melikgazi Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret ederek Şehzadeler şehri Fatih’in, Kanuni’nin şehri Manisa’dan selamlarımızı getirdik. Melikgazi Belediyesi ve değerli büyüğümüz Memduh Büyükkılıç Türkiye’de örnek belediyecilik uygulamalarına imza atan bir belediye başkanıdır. Rahmetli babam 5 yıl Kayseri’de il müftülüğü yaptı. Hem bir baba dostu ve aile dostu, Türkiye’de marka bir belediye olmuş olan Melikgazi Belediyesi’nin Türkiye’ye nam salmış başkanımızın tecrübelerinden istifade etmek için geldik. Melikgazi halkına böylesine kıymetli bir başkana destek verdikleri için teşekkür ediyorum. Buradaki güzel belediyecilik çalışmalarını kendi belediyemizde de uygulamak istiyoruz. Özellikle geri dönüşüm, kentsel dönüşüm ve tarihi mekânların onarımı projeleri hakkında fikir alışverişinde bulunacağız. Bizleri bu gün makamında kabul eden değerli başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

  Melikgazi Belediyesi gerek merkez belediye olarak başarılı bir geçmişi olması gerekse örnek ve referans belediye olarak bilinmesi sebebiyle birçok belediye ekipleri, teknik heyeti ve başkan düzeyinde ziyaret edildiğini, bundan da çok memnun kaldıklarını ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç “ Öncelikle Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik kardeşime hoş geldiniz diyorum. Babaları rahmetli Kayseri müftüsü olarak ayrıca Manisa’da müftülük yaptığı süreçte Ege Üniversitesi’nde okurken tanıştığımız ve fikirlerine değer verdiğimiz bir büyüğümüzdü. Tohum at, bitmezse toprak utansın sözünden hareketle böylesine güzel bir insanın oğlu Şehzadeler şehrinde belediye başkanı olarak hizmet veriyor. Bu dönem Manisa Büyükşehir oldu. Orada oluşan Şehzadeler ilçemizi vatandaşlarımız emin ellere teslim etmişler. Melikgazi Belediye Başkanı olarak 4. dönemi yaşıyoruz. Bizler insanlara hizmet etmek için çalışıyoruz. Yaptığımız hizmetler ile ilgili başkanımız ile fikir alışverişinde bulunacağız ve İnşallah en kısa zamanda şehzadeler şehrine giderek iadeyi ziyaret yapacağız” dedi.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45