Başkan Çelik'ten Bilgiç'e hayırlısı olsun ziyareti

Nisan 19 ,2016



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa’ ya yeni atanan İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç’i makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.  Polis Teşkilatının 171. Kuruluş yılını kutlayan Başkan Çelik “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Emniyet teşkilatımız ile ortak çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa’ ya yeni atanan İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç’ e hayırlısı olsun ziyaretinde bulundu. Emniyet mensuplarının vatanın bölünmez bütünlüğü için canları pahasına görev yaptıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Manisa’mıza yeni atanmış olan çok değerli İl Emniyet Müdürümüze yeni görevinde başarılar dilemek ve Polis teşkilatının 171. Kuruluşunu kutlamak için kendisini makamında ziyaret ediyoruz. Bu vesile ile öncelikli olarak vatan savunmasında yitirdiğimiz tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Şuan görev başında bulunan, zor şartlarda vatanının bölünmez bütünlüğü için hayatları pahasına bir mücadele ortaya koyan tüm polis teşkilatımızın ve silahlı kuvvetlerimizin mensuplarına başarılar diliyorum. Milletçe dualarımız onlarladır. Allah onları korusun ve her türlü kötülüklerden esirgesin. Bu vesile ile de değerli Emniyet müdürümüze de, Şehzadeler şehri, Fatih’in, Kanuni’nin şehrine, evliyalar şehrine hoş geldiniz diyoruz. Manisa güzel bir şehir, burada görev yapmak gerçekten de büyük bir ayrıcalıktır. İnanıyorum ki müdürümüz ile birlikte Manisa’nın emniyeti ve asayişi daha güzel ve huzur dolu bir şehir olacak. Biz Şehzadeler Belediyesi olarak her zaman tüm kurum ve kuruluşlarımızın yanında olduğumuz gibi emniyet teşkilatımızın da yanındayız. Zaten ortak çalışmalar da yürütüyoruz. Şehrimizin huzuru açısından üzerimize düşen ne olursa bizler bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da hazırız. Tabiki Belediyeler farklı kuruluşlardır. Şehrin her türlü sorun ile ilgilenmek zorunda. Emniyet ve güvenlik meselesi de insanlar açısından öncelikli meselelerden birisidir. Dolayısı ile bir belediyenin şehrin huzuruna, sükûnuna duyarsız kalması asla düşünülemez. Burada bütün kurum ve kuruluşlar birlikte uyum içerisinde çalıştıklarında, şehirlerin çok daha güzelleştiğini ve hayatın daha yaşanılır hale geldiğini görmek mümkündür. İnşallah hep birlikte daha güzel hizmetleri birlikte yaparız. Tekrardan değerli müdürümüze şehrimize hoş geldiniz diyor görevinde başarılar diliyorum” dedi.

“BELEDİYELERİMİZ İLE KOORDİNELİ ÇALIŞACAĞIZ”

Manisa’ da görev yapmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Fevzi Bilgiç “Manisa İl Emniyet Müdürü Değerli Belediye Başkanımıza nazik ziyareti için teşekkür ediyorum. Evliyalar şehrinden bir şeyler almak için buraya geldiğimizi ifade etmek istiyorum. Bu şehirdeki şereften birazda biz almak istiyoruz. Manisa’ da görev yapacağımız süre içerisinde başkanımızın da söz ettiği gibi kamu kurumları ile ilişkilerimizi sıcak tutacağız. Güvenlik hizmetlerine kurumlarımızın desteğini her zaman beklediğimizi ifade etmek istiyorum. Bizden önce görev yapmış olan İl Emniyet Müdürlerimiz ve güvenlik personelimizin bu güne kadar yaptıklarına biraz daha katkı sağlamak için görev yapacağız. Bundan sonraki dönemde de Manisa ve ilçelerimizin güvenliği ile ilgili yapılması gerekenleri analiz edip suçla mücadelede sonuna kadar çalışmalarımızı sürdüreceğimizi ifade etmek istiyorum. Bireysel konularda önleyici tedbirler almak suretiyle, halkımızın sağlıklı bir şekilde hayatlarını devam ettirmeleri adına yapılması gereken tüm önlemleri alıp huzurlu bir Manisa’ da birlikte yaşamayı hedefliyoruz. Değerli Belediye Başkanımızın da ifade ettiği gibi son zamanlarda gelen Şehit haberleri bizleri ziyadesi ile üzüyor. Ancak millet olarak biz bu toprakları kazanırken kolay kazanmadık. Bu topraklarda bulunana şehit kanları ile bu toprakları kazandık. Bundan sonra da bu toprakların bölünmezliği ve misak-ı milli sınırlarımızın içinde gelişebilecek her türlü olaylara karşı birlik ve beraberlik içerisinde, güvenlik kuvvetleri olarak, sivil toplum kuruluşları ve Belediyelerimiz olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Polis teşkilatımızın kuruluş yıldönümü nedeni ile bir takım etkinlikler yaptık. O programlarımızda şehitlerimizi andık, mevlitler okuttuk. Şehitlerimizin ruhları şad olsun, geride kalanlar ise bizim için kardeşimiz gibi bize emanettir. Şehitlerimizin kanları ile kazanılmış olan bu toprakları bizlerde bizden sonraki nesillere emin ellerde olduğunu görerek teslim etmek istiyoruz. Değerli Belediye Başkanımıza bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45