Başkan Çelik'ten Bakkallar Odası'na ziyaret

Şubat 13 ,2019



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, seçim ziyaretleri kapsamında, Bakkallar Odasını ziyaret ederek 31 Mart seçimleri için Cumhur İttifakına destek istedi. Şehzadelere 5 yılda büyük hizmetler kazandırdıklarını ifade eden Başkan Çelik, 171 vatandaşın tamamına ayrım yapmadan hizmet ettiklerini söyledi.

Seçim ziyaretleri kapsamında Oda ziyaretlerini sürdüren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Bakkallar Odası’nı ziyaret etti. Ziyaret esnasında Başkan Çelik’e AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Mustafa Zeybek, Belediye Meclis üyeleri ve partililer eşlik ettiler. MHP Şehzadeler İlçe Başkanvekili Mustafa Zeybek, 31 Mart yerel seçimlerinin ülke menfaati açısından büyük bir öneme sahip olduğunu ifade ederken, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu ise Cumhur İttifakının Şehzadeler’de başarıya ulaşması için yoğun bir şekilde çalışacaklarını söyledi.

“GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ İLE HİZMET ETTİK”

Şehzadeler’de 5 yıllık süre içerisinde 171 bin vatandaşın tamamına ayrım yapmaksızın hizmet ettiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerin ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretlerimizi gönül rahatlığı içerisinde yapıyoruz. Çünkü biz görev yaptığımız 5 yıllık süre içerisinde her zaman sizlerle bir arada olduk. Karşılık fikir alışverişinde bulunduk. Esnaf dostu bir belediye kurduk. Onların işlerlini kolaylaştırmak için büyük çaba sarf ettik. Şehzadeler’de AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisinin içerisinde olduğu Cumhur İttifakının adayı olarak seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şüphesiz ki biz herkesin oyuna sahibiz. Bugüne kadar hiç kimseyi ötekileştirmeden hizmetlerimizi yaptık. Gönül Belediyeciliğini kurduk, Gönül Belediyeciliği ile hizmetlerimizi yaptık. Cumhur ittifakımızın Büyük Şehir Belediye Başkan adayı olan Sayın Cengiz Ergün ve 17 ilçemizin tamamı için sizlerden destek istiyoruz. Biz inanıyoruz ki Manisa’da başta Büyükşehir olmak üzere 17 ilçemizde Cumhur İttifakı adayları büyük başarı elde edeceklerdir. Bugün bizleri ağırladığınız için size çok teşekkür ediyorum” dedi.

“CUMHUR İTTİFAKI BEKLENEN GÜZEL BİR BİRLİKTELİK OLDU”

Cumhur İttifakının ülke için güzel bir birliktelik olduğunu ifade eden Bakkallar Odası Başkanı Saffet Taşkıncan “Cumhur İttifakı birlikteliğini bizler çok önemsiyoruz. Bu birliktelik beklenen güzel bir birliktelikti. Rabbim yolunuzu açık etsin. Geçtiğimiz yıl Oda Başkanlığı görevine seçildim. Ancak 5 yıldır Belediye Başkanımız ile Muhtar olmam asabi ile yakın çalışmalarımız var.  Muhtarlık binaları konusunda bizlere büyük destekleri olmuştu. İlk muhtarlık binasını da bizim mahallemizde inşaa etmişti. Selçuklu – Osmanlı mimarisinde yapılan güzel binalar hem bizi hem de vatandaşlarımızı memnun etmiştir. Bu noktada çok teşekkür ediyorum. Rabbim 31 Mart seçimlerinin memleketimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum”  dedi.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45