Başkan Çelik'in yeni yılı kutladı

Aralık 31 ,2018

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, bir kutlama mesajı yayımlayarak, Manisalıların yeni yılını kutladı. 2018 Yılında birçok güzelliğin yanı sıra kötülüklerinde yaşandığını ifade eden Başkan Çelik, “2019 yılının tüm kötülüklerin ve gözyaşının bitmesine vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, yayımladığı yeni yıl mesajında  “2018 yılında özellikle Orta Doğu’da küresel güçler mazlumların kanına girmiş ve o bölgelere kan ve gözyaşı götürmeye devam etmiştir. On yıllardır bu bölgede yaşayan Müslüman halk zulüm görmüş ve yerlerinden, yurtlarından edilmiştir. 2019 yılının dünya üzerinde ki tüm mazlumların akan kan ve gözyaşının dinmesine vesile olmasını diliyor, daha güzel bir yaşam sürmeleri duasının ediyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak 2018 yılı içerisinde birçok hizmetimizi halkımızın hizmetine sunduk. 67 Mahallemizde yaşayan 171 bin vatandaşımızın daha güzel bir Şehzadeler’ de yaşaması için yoğun bir şekilde aralıksız çalıştık. Aynı tempoyla yorulmadan bıkmadan çalışmalarımızı yeni yılda da aralıksız olarak sürdürmeye devam edeceğiz. 2014 yılından bu güne kadar görev yaptığımız süreç içerisinde yapmış olduğumuz hizmetleri aralıksız sürdürecek ve daha güzel hizmetlerle halkımızı buluşturmak için yılmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile daha güzel hizmetlerin hayata geçeceği, mazlumların kan ve gözyaşının son bulacağı güzel bir yıl olmasını diliyor, tüm hemşerilerimizin yeni yılını kutluyorum” dedi.