Başkan Çelik, sporculara Mesir saçtı

Eylül 08 ,2014



Ege Bölgesi İlleri Muay Thai 5. Zafer Kupası müsabakaları kapanış seremonisi ile sona erdi. Şehzadeler Belediyesi’nin katkıları ile düzenlenen turnuva sonunda sponsor firmalara plaket takdim edildi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise, sporculara şifalı mesir macunu saçtı. 

Şehzadeler Belediyesi’nin katkıları ile bu yıl 5.’si düzenlenen Ege Bölgesi İlleri Muay Thai Şehzadeler Zafer Kupası müsabakaları, Manisa Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Ege Bölgesi’nden 125 sporcunun katıldığı turnuva üç gün sürdü. Pazar günü ise plaket dağıtımı ve mesir macunu saçım töreni düzenlendi. Törene Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Muay Thai Federasyon Asbaşkanı Şakir Bayramoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman,  Muay Thai Ege Bölge Başkanı Ediz Barış ve sponsor temsilcileri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını Federasyon Asbaşkanı Bayramoğlu yaptı. Bayramoğlu, “Şampiyonanın gerçekleşmesinde en büyük pay sahibi olan Şehzadeler Belediye başkanımız Ömer Faruk Çelik, Gençlik Hizmetleri ve il Spor müdürümüz sayın Dr. Savaş Duman başta olmak üzere tüm destekçilerimize teşekkür ediyorum. Manisa ilimizde  5.’sini düzenlediğimiz zafer kupası, bu yıl Şehzadeler Belediyesi’nin organizasyonunda gerçekleştirilmektedir. 3 gün süren şampiyonada Manisa, Uşak, Afyon, Muğla, İzmir, Balıkesir, Aydın illerinden 125 sporcu katılım sağladı. Şampiyonada en fazla puana sahip olan il Şehzadeler Zafer Kupasının sahibi olacaktır” dedi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman ise, sporculara kutlayarak, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.  

“SPORA DUYARSIZ KALAMAYIZ”

Spora destek vermeye devam edeceklerini belirten Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Şehzadeler şehrinde sizleri ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Biz yeni bir belediyeyiz. Daha kendimize ait bir binamız bile yok. Belediyecilik hizmetlerini kiraladığımız binalarda veriyoruz. Ama spora duyarsız kalamayız. Spor futboldan ibaret değildir. Biz de desteğimizi sporun tüm alanlarına sunmak mecburiyetindeyiz. Çok değerli temsilcimiz Ediz Barış, aynı zamanda Şehzadeler Belediyemizin spor danışmanlığını yapmakta, spora destek konusunda bize yardımcı olmaktadır. Bugünkü müsabakalarda da büyük emekleri vardır Kendisine çok teşekkür ediyorum. Ben bir belediye başkanı olarak üzerime düşen görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyorum ama sizlere de düşen görevler var. Burada göğsümüz kabara kabara İstiklal Marşımızı söyledik. Sizlere düşen görev daha fazla ter dökmek, daha fazla çalışmak, uluslararası müsabakalarda rakiplerinizi yenerek, ay yıldızlı şanlı bayrağımızı göndere çekerek, İstiklal Marşımızı okutmaktır. Ben bir ağabeyiniz, bir hizmetkarınız olarak sizlere destek noktasında üzerime düşeni yapmaya hazırım. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. Başkan Çelik’in konuşması büyük alkış topladı.  Konuşmaların ardından basın mensuplarına ve destek veren tüm sponsorlara plaket takdim edildi. Tören katılımcı ve sporculara şifalı mesir macunu saçımı ile sona erdi.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45