Başkan Çelik sivil toplum ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor

Şubat 14 ,2019



31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler kapsamında Cumhur ittifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı olan Ömer Faruk Çelik, sivil toplu kuruluşları ziyaretlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Sivil toplum kuruluşlarına büyük önem verdiklerini ifade ede Başkan Çelik, 5 yıllık süre içerisinde şehrin yönetiminde birçok ortak projeyi birlikte hayata geçirdiklerini söyledi.

Şehzadeler Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Ömer Faruk Çelik, geçtiğimiz günlerde başlattığı sivil toplum kuruluşları ve esnaf odaları ziyaretlerine yoğun bir şekilde devam ediyor. Başkan Çelik ziyaretler kapsamında Manisa Lokantacılar Odası, Manisa Şehit ve Gazi Aileleri Koruma ve Kalkındırma Derneği, Manisa Bedensel Engelliler Derneği ve Müstakil Sanayici İş Adamları Derneğini ziyaret etti. Yapılan ziyaretlerde Başkan Çelik’e AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten ve partililer eşlik ettiler.

“TÜM İMKÂNSIZLIKLARA RAĞMEN ŞEHRE GÜZEL HİZMETLER KAZANDIRILDI”

Şehzadeler Belediyes Başkanı Ömer Faruk Çelik’in her türlü imkânsızlıklara rağmen şehre büyük hizmetler kazandırdığın ifade eden Manisa Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Akgül “Göreve geldiğinizde birçok imkânsızlıklara rağmen bu şehre güzel hizmetler kazandırdınız. Ancak en önemlisi de güler yüzünüz ile Manisalıların gönlünde taht kurdunuz. Bu Millet sizi güler yüzünüz nedeni ile çok seviyor. Hepimizin düğününde, cenazesinde, iyi günüde ve kötü gününde hepimizin yanımızda oldunuz. Çıkmış olduğunuz bu yolda rabbim sizi başarılı kılsın inşallah. Rabbim şehrimize en iyi kim hizmet edecekse bu güzel görevleri onlara nasip etsin inşallah” dedi.

“MAŞGAD OLARAK DESTEKLİYORUZ”

Manisa Şehit ve Gazi Aileleri Koruma ve Kalkındırma Derneği olarak Cumhur İttifakını desteklediklerini ifade eden Dernek Başkanı İbrahim Sagun “Bizler Şehzadelerin her Mahallesine yapmış olduğunuz hizmetlere şahidiz. Her gittiğimiz yerde bunu en iyi şekilde görüyoruz. Rabbi oluşan bu birlikteliği daim kılsın inşallah. Biz Şehit aileleri ve gaziler olarak her zaman sizin yanınızdayız. Değerli Başkanımız her zaman biz Şehit Aileleri ve Gazilerin yanında olmuştur. Bu destekler nedeni ile de çok teşekkür ederim ”dedi.

“ENGELLİ VATANDAŞLARA HER ZAMAN DESTEK OLDUNUZ”

Şehzadeler Belediyesinin Engellilerin sorunlarına her zaman çözüm bulduklarını ifade eden Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız “Değerli Başkanımız göreve gelir gelmez biz Engelli vatandaşların gidecekleri yerlere daha rahat ulaşabilmesi adına almış olduğu engelli hizmet aracı bizim için çok büyük bir güzellik olmuştur. Bu nedenle kendisine gönülden teşekkür ediyorum. Bu araç sayesinde gitmek istediğimiz her yere çok rahat bir şekilde gidebiliyoruz. Şehzadeler Belediyesi olarak biz Engelli vatandaşların istemiş olduğu her şeyde destek oluyorsunuz.

“MÜSAİD OLARAK ÜLKENİN BİRLİK VE BERABERLİĞİNDEN YANAYIZ”

MÜSİAD olarak her zaman Ülkenin birlik ve beraberliğinden yana dik duruş sergilediklerini ifade eden MÜSİAD Başkanı Reşit Ürper “Öncelikle Rabbim bizim birlik ve beraberliğimizi daim kılsın. Bu gün bütün Dünya’nın beklediği yegâne hadise Türkiye’nin karışması herkesin birbirine düşmesidir. AK Parti ve MHP’nin kurmuş olduğu Cumhur İttifakı birlikteliği Milletin genelinde büyük bir teveccühle karşılanıyor. Biz MÜSİAD olarak her zaman birlik ve beraberlikten yana olduk. Bundan sonra da ayı kararlı duruşumuzu sergilemeye devam edeceğiz. Sizin gibi çalışkan insanların Manisa’da böylesine güzel görevlerde bulunması bizim için mutluluk veren bir durum. Rabbim bu birlikteliğinizi başarılı kılsın inşallah” dedi.

“CUMHUR İTTİFAKI ÜLKENİN MENFAATİNİN ADIDIR”

Cumhur İttifakının küresel güçlere karşı kurulmuş olan bir birliktelik olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “31 Mart yerel seçimlerinin memleketimiz için, gönül coğrafyamız için hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Cumhur İttifakı siyasi ikbal kaygılarından uzak, belediye sayısı hesabının ötesinde küresel emperyalist güçler tarafından ülkemize ekonomik saldırıların arttığı bir dönemde aziz milletimizin çizmiş olduğu bir istikamet doğrultusunda MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli ve AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bir araya gelmesi neticesinde oluşturulmuş bir birlikteliktir. Biz de bugün Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Cengiz Ergün olmak üzere 17 ilçemizde ki tüm adaylarımıza destek istiyoruz. Seçim kampanyamız çerçevesinde sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretlerimizi de alnımız açık bir şekilde yapıyoruz. Sürekli olarak halkımızın arasında olduk. Sivil toplum kuruluşlarımız ile müşterek programlar yaptık. Zor şartlarda başladığımız bu süreçte, güler yüzlü, temiz, çalışkan ve şeffaf bir belediye kurduk.  Bu süreçte 67 mahallemizin tamamında kesintisiz hizmetler götürdük. Şehrimize büyük eserler kazandırdık. Hiçbir vatandaşımızı dışlamadan ayrım yapmadan hizmet ettik” dedi.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45