Başkan Çelik projeleri inceledi

Mart 21 ,2018



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, yapım çalışmaları devam eden projelerde incelemelerde bulundu. Adil Aygül Parkı, Gençlik Parkı ve Şehzadeler Parkında incelemelerde bulunan Başkan Çelik, çalışmaların son durumu hakkında teknik personelden bilgi aldı.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik yapım çalışmaları devam eden, Adil Aygül Parkı, Gençlik Parkı ve Şehzadeler Park’ ta yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Teknik personelden çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Çelik’e, parkta bulunan vatandaşlar incelemeler esnasında yoğun ilgi göstererek teşekkür ettiler. Yapım çalışmaları devam 3 projenin de bu yaz ayların Manisa halkının hizmetine sunulacağını ifade eden Başkan Çelik “Şehzadeler Belediyesi olarak şehrimizin dört bir yanında çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürmeye devam ediyoruz.  Bu bağlamda yapılan çalışmalarımızı yerinde inceliyoruz. Adil Aygül Parkımızda ki yenileme çalışmalarımız bitti. İnşallah çok az bir çevre düzenlemesi işi kaldı onu da en kısa sürede tamamlayarak önümüzdeki günlerde halkımızın hizmetine sunacağız. Bunun yanı sıra Manisa’nın en eski parklarında olan Gençlik Parkımızda da bir yenileme çalışması başlatmıştık. Eski parkı tamamen yıkarak yeni yeni ve güzel bir proje yaptık. Gençlik parkımızda da çalışmalar büyük oranda tamamlanmış durumda. Şuan kafeterya çalışmalar devam ediyor. En kısa sürede orada ki çalışmalarda tamamlanacak ve önümüzdeki haftalarda yenilenmiş haliyle Gençlik Parkının da açılışının gerçekleştireceğiz” dedi.

“ŞEHZADELER PARK MANİSA’YA BİR DEĞER KATACAK”

Adil Aygül Parkı ve Gençlik Parkında ki incelemelerin ardından, yapım çalışmaları devam eden Şehzadeler Park projesinde de incelemelerde bulunan Başkan Çelik, Şehzadeler Park projesinin Manisa’ya artı bir değer katacağını ifade etti. Şehzadeler Park çalışmalarının büyük bir hızla devam ettiğini belirten Başkan Çelik “Manisamıza kazandıracağımız Şehzadeler Park projemiz, tamamlandığında şehrimize artı bir değer katacaktır. Yapım çalışmaları büyük bir hızla devam eden Şehzadeler Park projemizde alt yapı çalışmalarımız bitti. Ekolojik göletlimiz ve kafeteryamız tamamlandı ve Dioramik Mesir Müzesi çalışmamızda büyük bir hızla devam ediyor. Bunun yanı sıra Şehzadeler Park projemizin içerisinde yer alacak olan Minia Şehzadeler, Masal Park replikları, Şehzadeler Figürlerinin yapım çalışmaları da büyük ölçüde tamamlanmış durumda. İnşallah Şehzadelerimize ve Manisamıza artı bir değer katacak olan Şehzadeler Park projemizi de en kısa sürede tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45