Başkan Çelik dur durak bilmiyor

Kasım 19 ,2015

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Belediyesinin Karayenice mahallesinde yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceledi. Karayenice mahallesinin Şehzadeler Belediyesinin çalışmalarıyla daha da güzelleşeceğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik yapılan çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğini belirtti.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Karayenice mahallesinde yapılan hizmetleri yerinde inceledi. Karayenice mahallesine yapılan inceleme gezisine Başkan Çelik’ e Başkan yardımcısı Bilal Demir ve teknik personel eşlik etti. Şehzadeler Belediyesinin hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Karayenice mahalle muhtarı Kamil Deneri “Öncelikle değerli Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’ e mahallemize hoş geldiniz diyorum. Şehzadeler Belediyesinin mahallemize yapmış olduğu hizmetleri anlatmamıza gerek yok. Tabiri caiz ise görünen köy kılavuz istemez demişler. Şehzadeler Belediyesinin yapmış olduğu tüm hizmetler ortadadır. Bundan mahalle muhtarı olarak ben ve mahalle halkım çok memnunuz. Yaptığımız her işte başkanımız bizim destekçimizdir. Bu konuda kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Hizmetlerimiz Artarak Devam Edecek”

Karayenice mahallesinde Şehzadeler Belediyesi olarak birçok çalışma yaptıklarını belirten Başkan Çelik “Bu gün Karayenice mahallemizde yeni yapmış olduğumuz park alanında incelemelerde bulunuyoruz. Şehzadelerimizin merkezinde neler var ise aynı şekilde Karayenice mahallemizde de yapıyoruz. Karayenice mahallemize çocuklarımızın rahatlıkla oyun oynaya bileceği güzel bir park kazandırmış olduk. Mahallemizde parke taşı döşeme çalışmalarımız ve çevre düzenleme çalışmamız devam ediyor. Mahallemizde yaklaşık olarak 8 bin metrekare civarında parke taşı döşeme işlemi yapıyoruz. Tüm bunların yanı sıra diğer Belediyecilik hizmetlerimizi de rutin bir şekilde yerine getiriyoruz.  Karayenice mahallemizde tüm bu hizmetlerimizin yanı sıra Yol onarımlarını yaparak gerekli yerlere mıcır serdik. Ayrıca mahalle meydanına Projektör aydınlatma direği montajı ve sağlık ocağının boyanması işlerini de Şehzadeler Belediyesi olarak tamamladık. Şehzadelerimiz için çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi.