Başkan Çelik Yörük Türkmen Derneğini ziyaret etti

Ocak 19 ,2017



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Yörük Türkmen Derneğine sürpriz bir ziyarette bulundu. Başkan Çelik’ i Kayı Köşesinde misafir eden dernek Başkanı Arif Kurtoğlu, Başkan Çelik’e derneğin işleyişi ile ilgili bilgiler verdi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, geçtiğimiz haftalarda açılışı yapılan Manisa Yörük Türkmen derneğini ziyaret etti. Manisa Yörük Türkmen Derneği Başkanı Arif Kurtoğlu, Başkan Çelik’ i derneğin Kayı Köşesinde misafir ederek çay ikram etti. Kendisinin de bir Türkmen olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Değerli Başkanımız Arif Kurtoğlu ve onun ekibine bu güzel dernek binasını hemşerilerimize kazandırdıkları için çok teşekkür ediyorum. Sivil toplum kuruluşlarımız demokrasimizin en önemli parçalarından ve vazgeçilmezlerinden biridir. Bu nedenle Şehzadeler Belediyesi olarak biz sivil toplum kuruluşlarımızı önemsiyoruz. Dernek ve Vakıflara büyük önem veriyoruz. Bende köken olarak bir Türkmen Yürüğüyüm, bu nedenle böylesine anlamlı bir isimde dernek açarak Yörük Türkmenleri bir araya topladığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak göreve geldiğimiz gibi Şehzadeler ilçemizin adına yakışır bir şekilde Spil dağında Yörük Türkmen buluşması programını yapmayı planlıyorduk. Bu yıl inşallah tüm civar illerimizde ki ve Manisa’ da ki yörük ve Türkmen derneklerinin katılımı ile güzel bir buluşmaya ev sahipliği yapmayı hedefliyoruz” dedi.

“YÖRÜK TÜRKMEN BULUŞMASI BİZLERİ HEYECANLANDIRMIŞTIR”

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ in anasızın yapmış olduğu ziyaret nedeni ile kendisine teşekkür eden Manisa Yörük Türkmen Derneği Başkanı Arif Kurtoğlu “Manisa’mızın en sevilen Belediye Başkanlarından olan Şehzadeler Belediye Başkanımıza bize bu sürpriz ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. Bu ziyaret bizleri çok mutlu etmiştir. Biz Manisa Yörük Türkmen Derneği olarak kültürümüzü ve adetlerimizi yaşatmak için bu derneğimizi kurduk. Bu doğrultuda çalışmaya devam edeceğiz. Değerli Belediye Başkanımızın sözüne ettiği Yörük Türkmen buluşması bizleri çok heyecanlandırmıştır. Böylesine güzel bir programa katılımın çok yoğun olacağını ümit ediyorum. Bu noktada biz de elimizden gelen desteği sağlayacağımızı ifade etmek istiyorum. Şehzadeler Belediyemize derneğimize vermiş olduğu tüm hizmetler nedeni ile dernek üyelerimiz ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45