Başkan Çelik Vatandaşlara Kandil Simidi İkram Etti.

Ocak 03 ,2015

Şehzadeler Belediyesi Mevlit kandili nedeni ile Camilerde vatandaşlara Kandil simidi ikram etti. Mevlit Kandili nedeniyle Yarhasanlar Camii ve Sultan Camiinde vatandaşlara kandil simidi ikram ettiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Manisalıların kandilini tebrik etti.

Şehzadeler Belediyesi, Mevlit kandili olması nedeni ile Cuma namazının ardından Yarhasanlar camii ve Sultan camiinde vatandaşlara kandil simidi ikramı yaptı.  Yarhasanlar caminde Cuma namazının ardından cemaat ile bir araya gelen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Belediye Başkan yardımcıları İsmail Önal ve Ahmet Songüler’ de eşlik etti. Başkan Çelik namazın ardından cemaate kandil simidi ikram etti. Vatandaşların Mevlit Kandilini de kutlayan Başkan Çelik “Tüm Manisalı hemşerilerimizin mübarek Mevlit Kandillerini tebrik ediyorum. Sevgililer sevgilisi âlemlere rahmet olarak gönderilen ışığıyla münevver olduğumuz, aydınlandığımız Hz Muhammed (SAV) Dünya’ya teşriflerinin yıl dönümündeyiz. Kendisini salatuselam ile anıyoruz. İslam coğrafyası ve İslam âlemi için bu mübarek gecenin hayırlara vesile olmasını cenabı haktan niyaz ediyorum. Kandiller son derce bizler açısından önemli bir dayanışmanın örneği bu vesile ile insanlar bir araya geliyor değerlerimizi tekrar hatırlama fırsatı veriyor. Bunun için benim en büyük duam ve temennim yeryüzünde akmakta olan kan ve gözyaşının dinmesidir. Allah nice mübarek kandillere ulaşmayı bizlere nasip eylesin. Birlik ve kardeşlik içerisinde tüm milletimize ve İslam coğrafyasına nasip etsin” dedi.