Başkan Çelik 'Sivil Toplum Şehrimizin figüranı değil aktörüdür'

Şubat 12 ,2019



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, seçim ziyaretleri kapsamında, Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Başkan Çelik, Şehzadeler’de hizmet ederken sivil toplum kuruluşlarını şehirde bir figüran olarak değil, bir aktör olarak gördüklerini ifade etti.

31 Mart yerel seçimleri kapsamında sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Şehzadeler Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Şehzadeler Adayı Ömer Faruk Çelik, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap’ı ziyaret ederek Cumhur İttifakı için destek istedi. Ticaret Borası ziyaretinde Başkan Çelik’e AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, MHP Şehzadeler İlçe Başkanvekili Mustafa Zeybek ve parti yöneticileri eşlik etti.

Cumhur İttifakı olarak 31 Mart’a kadar yoğun bir şekilde çalışmaya devam edeceklerini ifade eden MHP İlçe Başkanvekili Mustafa Zeybek “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin ülkemizin bekası adına bir araya gelerek kurmuş olduğu Cumhur İttifakının Manisa’da ki yerel temsilcileri olarak bu gün sizleri ziyaret ediyoruz. Manisamız da ki istikrarın devamı ve daha da güzelleşmesi adına Cumhur İttifakı’nın adayları olan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e ve Şehzadeler Belediye Başkanımız Sayın Ömer Faruk Çelik’e destek istiyoruz” dedi.

“CUMHUR İTTİFAKI BÜYÜK ZAFERLERE ULAŞACAK”

Cumhur İttifakının başarıya ulaşması için AK Parti teşkilatları olarak yoğun bir şekilde çalışacaklarını ifade eden AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet emin Çipiloğlu “Göreve yeni başlamamızın hemen ardından Belediye Başkanımız ile birlikte yoğun bir şekilde çalışmalara başladık. İnşallah bu süreç şehrimiz adına hayırlı olur. Önümüzde bir yerel seçim süreci var. Sizlerin Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ile Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’in çalışmalarını yakından takip ettiğinizi biliyoruz. Bugün Cumhur İttifakı adaylarımıza destek istemek adına sizi ziyaret ediyoruz. İnşallah yoğun bir çalışma temposu ile Manisa’mızda Cumhur İttifakını büyük zaferlere ulaştıracağız” dedi

“CUMHUR İTTİFAKI ÜLKEMİZİN BİRLİKTELİĞİNİN ADIDIR”

Cumhur İttifakının Türkiye’nin birlik ve beraberliği için bir araya gelinerek kurulmuş olan bir ittifak olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “İlk olarak 31 Mart yerel seçimlerinin Şehzadelerimiz, Manisamız ve Ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bilindiği gibi Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli, tüm siyasi hesap ve kaygılardan uzak bir şekilde Türkiye Cumhuriyetinin birlikteliği, vatandaşlarımızın huzuru ve refahı gibi kutsal dairelerde bir araya gelerek bir ittifak oluşturdular. Kurulmuş olan Cumhur İttifakı kapsamında da Manisa’da adaylarımız ile seçim çalışmalarımızı başlattık. Bu sürecin tüm halkımız ve şehrimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Biz gönül rahatlığı içerisinde bir seçim kampanyası yürütüyoruz. Çünkü bugün bizim ve arkadaşlarımızın Ticaret Borsasına ilk gelişimiz değil. Görev yaptığımız 5 yıllık süre içerisinde defalarca ziyaretlerimiz oldu. Manisamız da görev yapan tüm sivil toplum kuruluşlarımız ile çok sağlıklı bir iletişimimiz oldu. Şehrin yönetiminde sivil toplum kuruluşlarını bir figüran değil, bir aktör olarak kabul ettik. Hem ortak projelere imza attık, hem de şehrimiz ve Ticaret Borsamız ile ilgili konularda fikir alışverişinde bulunarak ortak akıl oluşturduk. Bu nedenle bu seçim çalışmalarında bu ziyaretlerin rahatlık ve mutluluğun yaşadığımı ifade etmek istiyorum. Çünkü biz verdiğimiz sözleri yerine getirdik. Çünkü biz yüreğimizi Şehzadelerimizde yaşayan 171 bin vatandaşımızın tamamına açtık. 67 Mahallem izin tamamına eşit şekilde hizmetler götürdük” dedi.

“ŞEHZADELER GÜZEL YATIRIMLAR KAZANDI”

Şehzadeler Belediyesinin yeni kurulan bir ilçe olmasına rağmen ilçeye güzel eserlerin kazandırıldığını ifade eden Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap “2004 yılından bu yana tanıştığımız Ömer Başkanımız ile her zaman çok iyi diyaloğumuz ve dostluğumuz oldu. Ömer Faruk Çelik Başkanımız güler yüzüyle mütevazı kişiliği ile herkes tarafından sevilen bir insan. Manisamızın Büyükşehir olması ile birlikte Ömer Faruk Çelik Bey sıfırdan bir belediye kurmanın zorluklarını yaşadı. Manisamız da güzel yatırımlar oldu. Bizlerde bunları yakından takip ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde kendi ailemle Şehzadeler Park’ı gezmeye gidince oradaki kalabalığı görünce Manisa’ya çok güzel bir hizmetin kazandırılmış olmasının gururunu yaşadım ve çok mutlu oldum. Ticaret Borsası olarak yaptığımız tüm etkinliklerimizde değerli Belediye Başkanımız her zaman bizim yanımızda oldu. Bizde her zaman başkanımızın yanında olmaya önem gösterdik. Bugünden sonra da aynı şekilde Başkanımızın yanında olacağız. Değerli Belediye Başkanımıza 31 Mart seçimlerinde başarılar diliyorum” dedi.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45