Başkan Çelik Şehitler mahalle esnafını ziyaret etti

Nisan 22 ,2016



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, geçtiğimiz akşam Şehitler mahallesindeki esnaf ve kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Göreve geldiği günden beri vatandaşlarla her zaman bir araya gelmeye özen gösterdiğini ifade eden Başkan Çelik “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da halkımız ile iç içe olacağız” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Şehitler mahallesinde esnafları ziyaret etti. Gece geç saatlerde mahalledeki kahvehane, esnaflar ve Posta Güvercini Sevenler Derneğini ziyaret etti. Esnaf ziyaretlerinde Başkan Çelik’ e AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. AK Parti olarak her zaman halkla iç içe olduklarını ifade eden AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç “Öncelikle bizleri böylesine coşkulu bir şekilde karşıladığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. AK Parti olarak seçim döneminde değeli Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik ile birlikte sizleri birkaç defa ziyaret etmiştik. O zaman da ifade etmiştik, biz her zaman sizlerin yanınızda olacağız. Bu gün seçim yok ve biz yine Belediye Başkanımız ile birlikte sizlerin yanınızdayız. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlerin arasında olmaya devam edeceğiz. Sizlerin taleplerini, şikâyetlerinizi ve sorunlarınızı bu şekilde alarak çözüme kavuşması için gerekli çalışmaları da sizlerle birlikte yapacağız” dedi.

“HER ZAMAN HALKIMIZ İLE İÇ İÇE OLACAĞIZ”

Seçim döneminde farklı bir belediyecilik anlayışı ile hizmet edeceğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Göreve geldiğim günden itibaren tıpkı seçim öncesi gibi yine sizlerin arasında olmaya özen gösterdi. Bu akşamda ilçe başkanımız Ahmet Tonguç kardeşim ile birlikte Şehitler mahallesinde bulunan esnaflarımızı ziyaret ettik. Biz AK Parti kadroları olarak tüm teşkilatlarımız ile seçim döneminde olduğu gibi, seçim sonrasında da sürekli olarak halkımız ile iç içe olduk. Bir yandan hizmet ettik bir yandan da sizlerin içinde olduk. Kimi zaman düzenlediğimiz sabaha namazlarında, kimi zaman düğünlerde, mahalle ziyaretlerinde, kimi zaman da kahvaltı programlarında hep halkımız ile iç içe olduk. Daha önce Şehitler mahallemize yapmış olduğumuz ziyaretlerde hep ifade etmiştim. Bizler her zaman sizlerin içinde olacağız. Farklı bir belediyecilik anlayışı ile bu şehre hizmet edeceğiz. Bu günde tüm ekibimiz ile birlikte bunu yapmaya özen gösteriyoruz. İnşallah bundan sonra da bu mahalle ve esnaf ziyaretlerimizi sürdüreceğiz” dedi. 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45