Başkan Çelik Sabah Namazını Bozköyde Kıldı

Şubat 29 ,2016

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Diyanet İşler Başkanlığının geçtiğimiz yıl Türkiye genelinde başlattığı Sabah Namazında Buluşalım programı çerçevesinde ilçe Müftüsü Mehmet Cesur ile birlikte sabah namazını Sancaklıbozköy mahallesinde vatandaşlarla birlikte kıldı.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Diyanet İşler Başkanlığının Türkiye genelinde başlatmış olduğu Sabah Namazında Buluşalım programları çerçevesinde sabah namazında Sancaklıbozköy mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Sancaklıbozköy de düzenlenen sabah namazı programına Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Başkan Yardımcıları Bilal Demir, İsmail Önal, Belediye Meclis üyesi Mehmet Emin Çipiloğlu, Mehmet Kavas, Şehzadeler İlçe Müftüsü Mehmet Cesur ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sabah namazının ardından mahalle halkının düzenlediği kahvaltıya katılan Başkan Çelik, “Diyanet İşler Başkanlığımızın geçtiğimiz yıl başlattığı Sabah Namazında buluşalım programlarına imkânlar ölçüsünce katılmaya özen gösteriyoruz. Bu gün programa bizimle birlikte başkan yardımcılarımız, meclis üyelerimiz ve çok değerli ilçe müftümüz katıldı. Ben bu programları önemsiyorum. Sabah namazlarında vatandaşlarla bir araya gelmek, onların sorunlarını dinlemek ve hasbihal etmekten son derece mutluluk duyuyorum. Bundan sonra da zaman zaman bu programlarla farklı mahallelerimizde vatandaşlarımız ile bir araya geleceğiz” dedi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve berberindekiler Sabah namazının ardından Sancaklıbozköy’ de bulunana Belediye hizmet binasında incelemelerde bulunarak mahallede yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı.