Başkan Çelik Ramazan Bayramını kutladı

Haziran 13 ,2018

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Ramazan Bayramı nedeni bir mesaj yayımladı. Bayramların tatile dönüştürülmemesi gerektiğini ifade eden Başkan Çelik, “Bayramı tatile dönüştürmeyelim. Büyüklerimizi, akrabalarımızı, yakınlarımızı, şehit yakınlarını, gazilerimizi ziyaret edelim” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Ramazan Bayramı nedeni ile yayımladığı mesajında “11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’i tamamlayıp, Ramazan Bayramı’na kavuşmanın büyük bir mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Tüm hemşerilerimin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik eder, hepinize sağlık ve huzur içerisinde ağız tadıyla bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum. Tabi ki yeryüzünün muhtelif bölgelerinde, bizim gibi rahat ve huzur içerisinde bayramı karşılayamayan, kan ve gözyaşı içerisinde ıstırap yaşayan kardeşlerimiz var. Onlar için de dua edelim. Bu bayram, bayramı özleyen tüm kardeşlerimizin bayramı bayram gibi yaşamasına vesile olsun inşallah. Şehzadeler Belediyesi olarak, Ramazan ayı boyunca dolu, dolu etkinlikler yaşadık. 5 yıldan beri on binlerce vatandaşımızla Ramazan münasebetiyle iftar sofralarında bir araya gelerek, lokmamızı paylaştık. Birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi pekiştirdik. Ortak paydalarımızı herkese göstermiş olduk. Bu yıl da bu güzellikleri bizlere yaşatan rabbimize hamd ediyorum. Yine Ramazan ayında Ramazan-ı Şerif’in ruhuna uygun sayısız kültürel etkinlikler, konferanslar, konser ve Kur’an ziyafetlerini organize ederek hemşerilerimize sunduk ve büyük bir beğeni aldık. Yaptığımız hayır faaliyetlerimiz, veren elle alan eli buluşturarak, bu yılda artarak devam etmiştir. Tekrar, sizin, eşinizin, annenizin, babanızın, ailenizin ve tüm sevdiklerinizin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, hayırlara güzelliklere vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Bayramımız bayram ola. Bayramı bayram gibi yaşayalım. Bayramı tatile dönüştürmeyelim. Büyüklerimizi, akrabalarımızı, yakınlarımızı, şehit yakınlarını, gazilerimizi ziyaret edelim. Bayramı, Şehzadeler’de bayram gibi yaşansın. Mutlu ve huzurlu bayramlar diliyorum” dedi.