Başkan Çelik Osmanlı Ocaklarını ağırladı

Ağustos 17 ,2015

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Osmanlı Ocakları Başkanı Ali Arslan ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Başkan Çelik, “Osmanlı Ocakları, Osmanlı’nın altı asır boyunca üç kıtaya adalet ve medeniyet götürmesine sebep olan değerleri günümüz nesline aktarması için ciddi bir görev ifa ediyor” dedi.

Manisa Osmanlı Ocakları Başkanı Ali Arslan ve yönetim kurulu üyeleri, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e nezaket ziyaretinde bulundu. Şehzadeler Belediyesi ile ortak projeler üretmek istediklerini belirten Arslan, “Yaklaşık 5 ay önce ocağımızın açılışımızı gerçekleştirdik. Açılışımızda bulunduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Şehzadeler Belediyesi ile ortak projeler yürütmek istiyoruz. Başkanımızın düşüncelerini önemsiyoruz, yönlendirmelerini bekliyoruz. Manisa için biz de bir şeyler yapmak istiyoruz” diye konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çelik ise, “Değerli başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri sebebiyle teşekkür ediyorum. Osmanlı Ocakları güzel bir hizmet binasına kavuştu. Yönetimdeki arkadaşlarımızın da hepsi birbirinden  değerli. Osmanlı Ocakları, Osmanlı’nın altı asır boyunca üç kıtaya adalet ve medeniyet götürmesine sebep olan değerleri günümüz nesline aktarması için ciddi bir görev ifa ediyor. Osmanlı Ocaklarının hizmetlerinden memnunuz. Bir sivil toplum kuruşu olarak da her zaman için yanlarındayız. Manisa için güzel, ortak projeler üreteceğimize de eminiz” dedi.